Mazăre a pierdut procesul cu DNA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Constanţei, Radu Mazăre (foto), a pierdut, într-o primă instanţă, procesul intentat Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), pe motiv că doi experţi DNA nu ar avea pregătirea

Primarul Constanţei, Radu Mazăre (foto), a pierdut, într-o primă instanţă, procesul intentat Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), pe motiv că doi experţi DNA nu ar avea pregătirea profesională necesară întocmirii raportului de expertiză din dosarul privind retrocedările ilegale de imobile în care este anchetat.

"Eu cerusem instanţei să oblige DNA să ne pună la dispoziţie dovezi privind pregătirea profesională a specialiştilor pe care i-au avut. Nu mă aşteptam să pierd procesul pentru că le adusesem o hotărâre a Curţii de Apel Bucureşti, în care un medic bucureştean dăduse în judecată DNA exact pentru acelaşi lucru şi a câştigat definitiv şi irevocabil.

Cred totuşi că în final vom câştiga", a afirmat ieri Radu Mazăre. Judecătorii Secţiei de contencios a Tribunalului Constanţa au considerat nefondată acţiunea primarului şi au respins-o, decizie pe care Radu Mazăre o va ataca la Curtea de Apel. Mazăre este cercetat de DNA din anul 2005 într-un dosar ce are ca obiect retrocedarea imobilelor preluate abuziv în perioada 1945-1989.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite