Matilda are telefon la duş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Matilda Pascal Cojocăriţa şi-a amenajat singură baia. Piesa de rezistenţă e cabina de duş de unde poate să răspundă la telefon chiar în timp ce face baie. Cunoscuta cântăreaţă

Matilda Pascal Cojocăriţa şi-a amenajat singură baia. Piesa de rezistenţă e cabina de duş de unde poate să răspundă la telefon chiar în timp ce face baie.

Cunoscuta cântăreaţă de muzică populară şi-a amenajat baia într-un timp record: două luni. Matilda Pascal Cojocăriţa şi-a dorit o chiuvetă din sticlă pentru că "e foarte plăcută şi, chiar dacă se întreţine mai greu decât una clasică, e mai igienică".

Însă, cea mai mândră este de cabina de duş. Aceasta are un panou de comandă care permite: să răspundă la telefonul fix din casă, să regleze luminile, să pornească radioul şi să preîntâmpine aburirea. Totodată, "cabina minune" are un dispozitiv pentru masarea picioarelor cu apă, dar şi pentru masajul corporal. "Am ales o cabină de duş şi nu o cadă clasică deoarece sunt adepta duşurilor. Şi, pentru că noi nu avem timp să mergem pe la saloanele de masaj, ce poate fi mai plăcut decât să-ţi faci masaj la tine acasă, în propria baie?", a mai afirmat cântăreaţa.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite