Codin Maticiuc poartă doliu după Michael Jackson - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Codin Maticiuc poartă doliu după Michael Jackson - Revista presei mondene
Codin Maticiuc poartă doliu după Michael Jackson - Revista presei mondene

Presa mondenă de astăzi scrie despre recţia lui Codin Maticiuc la moartea vedetei pop Michael Jackson, rolul lui Tobey Maguire în drama "The Details" sau soul playboy. Printre alte subiecte, Mioara Roman s-a angajat, iar sicriul lui Michael e la Forest Lawn.


Codin Maticiuc poartă doliu după Michael Jackson.

Nu doar vedetele internaţionale sunt în doliu după Michael Jackson, care a încetat din viaţă în urmă cu două săptămâni, ci şi vedetele de pe plaiurile noastre mioritice. După ce Loredana a plâns în direct, la tv, la aflarea tragicei veşti, iar Anda Adam a promis că îi va dedica lui Michael toate concertele pe care le va avea luna aceasta, a venit rândul playboy-ului autohton, Codin Maticiuc, să-i aducă un omagiu celui care a fost considerat regele muzicii pop, scrie Click.

Tobey Maguire, infidel de nevoie.
Actorul american Tobey Maguire va juca rolul principal în drama “The Details”, o comedie neagră care prezintă povestea unui cuplu ce se confruntă cu problema infidelităţii, informează Click. Acest proiect va fi regizat de Jacob Estes, iar filmările vor începe în luna august, în oraşul Seattle. Elizabeth Banks va juca rolul soţiei lui Tobey Maguire în acest film în care un cuplu încearcă să afle dacă trebuie să-şi continue viaţa împreună sau să divorţeze.

Andrei Năstase, noul playboy.
Petrecere de top miercuri seara, in clubul bucurestean Bonton din Herastrau, unde cele mai frumoase manechine au prezentat rochii si lenjerie intima, create de Cozmina Englezian. Daniela Crudu, Monica Columbeanu, Marina Dima, Elena Arkiş, Alina Gheorghe, Alexandra Enăchescu, Roxana Dobre, Raluca Arnăutu, Oana Cătană sunt doar câteva dintre fetele care au încins spiritele printre băieţii de bani gata, potrivit Libertatea. Printre aceştia s-a numărat şi o nouă apariţie în high-life-ul bucureştean: Andrei Năstase, fiul cel mare al fostului prim-ministru.

Mioara Roman s-a angajat.
Fosta soţie a lui Petre Roman a revenit la prima ei iubire, jurnalismul. Mioara Roman a acceptat provocarea de a preda din nou, de data aceasta la şcoala de televiziune a ştiristului Vlad Ionescu. Timp de trei luni, aceasta va urca la catedră în faţa a zeci de învăţăcei cărora le va preda "Jurnalismul practic". Acesta este primul job al fostei soţii de politician după ce a fost obligată de stat să trăiasca doar din pensie, informează Cancan.

Sicriul lui Michael e la Forest Lawn. Întreaga lume s-a întrebat zilele trecute, după grandioasa ceremonie funerară a lui Michael Jackson, unde a dispărut sicriul. Autorităţile au elucidat, ieri, acest mister, când un purtător de cuvânt al cimitirului Forest Lawn din Los Angeles, SUA, a declarat pentru siteul E! Online că “după ceremonie sicriul a fost dus înapoi la cimitir”, dar fără a fi îngropat, anunţă Libertatea.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite