Maşinile de epocă au defilat la "Motornostalgia"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Câteva zeci de maşini de epocă s-au adunat, ieri, în Parcul Herăstrău, pentru a defila pe străzile Capitalei. Automobilele Fiat, Ford, Chevrolet, Volkswagen, Jeep, Austin, dar şi mărci mai

Câteva zeci de maşini de epocă s-au adunat, ieri, în Parcul Herăstrău, pentru a defila pe străzile Capitalei. Automobilele Fiat, Ford, Chevrolet, Volkswagen, Jeep, Austin, dar şi mărci mai puţin cunoscute, ca Honomag, au participat la parada desfăşurată pe traseul Parcul Herăstrău-Palatul Mogoşoaia.

Cea mai veche maşină care a participat la "Motornostalgia" a fost un Ford T, fabricat în anul 1914, care aparţine lui Alex Kohnen, 62 de ani, din Germania. "L-am cumpărat din Uruguay, în urmă cu trei ani. Este o maşină foarte scumpă", a spus proprietarul autoturismului, care mai are şi o limuzină "Al Capone", din 1928, un Chevrolet din acelaşi an şi alte patru Forduri. Ceva mai tânără, Honomag Rekord, o limuzină construită pentru ofiţerii germani în 1934, a fost păzită tot timpul de proprietarul său. "A fost concepută ca o limuzină de lux pentru ofiţerii lui Hitler, dar nu s-a fabricat decât până în 1939. Eu am moştenit-o de la socrul meu. Nu mă gândesc să o vând, pentru că este o moştenire de familie", a spus Mircea Ganea.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite