Maşina pistolarilor fugari, găsită în Ilfov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scene demne de filmele de acţiune s-au derulat miercuri seară pe străzile din Capitală când poliţiştii bucureşteni au tras mai multe focuri de armă după patru persoane care se aflau într-un BMW cu numere de Franţa.

Motivul: fugarii n-au oprit la semnalul oamenilor legii. Ei au accelerat şi au trecut pe culoarea roşie a semaforului la patru intersecţii. Mai mult, la un moment dat, unul dintre cei aflaţi în BMW a scos un pistol şi l-a îndreptat către maşina poliţiei. În replică, unul dintre agenţi a folosit, la rândul său, arma şi a tras opt focuri în plan vertical şi două asupra pneurilor. Un fragment de proiectil a ricoşat într-un geam al unei săli de jocuri din zona Militari, fără să rănească pe nimeni. Infractorii au reuşit să scape din mâinile agenţilor, dar maşina în care erau a fost găsită după doar două ore în curtea unei femei din satul ilfovean Rudeni, din apropiere de oraşul Chitila. Ieri a fost audiată proprietara casei.

„În interiorul maşinii au fost găsite mai multe scule care pot fi folosite şi la infracţiuni, cum ar fi leviere, un ciocan, un patent şi un cleşte, care au fost trimise spre expertizare. De asemenea, a fost descoperită şi o bâtă de baseball", a declarat, pentru „Adevărul de Seară", Diana Sarca, purtătoare de cuvânt la Poliţia Capitalei. Ea a mai spus că se fac cercetări pentru identificarea persoanelor din autoturism. Potrivit anchetatorilor, maşina a fost folosită în mai multe spargeri din Bucureşti. 

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite