Maşina şi garajul Rodicăi Stănoiu, distruse într-un incendiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Garajul şi autoturismul fostului ministru al justiţiei Rodica Stănoiu au fost distruse, joi seara, în jurul orei 22.00, de un incendiu izbucnit din cauza supraîncălzirii instalaţiei electrice

Garajul şi autoturismul fostului ministru al justiţiei Rodica Stănoiu au fost distruse, joi seara, în jurul orei 22.00, de un incendiu izbucnit din cauza supraîncălzirii instalaţiei electrice de la un reşou.
Conform Poliţiei Ilfov, în casa de pe şoseaua Pipera s-a aflat doar o rudă de-a proprietarului, care nu a fost afectată. Însă maşina, un Audi A8, achiziţionată recent, precum şi acoperişul din lemn al garajului au fost mistuite de flăcări. Pompierii din Ilfov au intervenit cu patru autospeciale, potolind focul în două ore. Potrivit pompierilor, pagubele incendiului au fost evaluate la aproximativ 245.000 lei noi. Resturile automobilului, alături de alte obiecte arse, au ridicate cu un excavator, ieri după-amiază, şi apoi transportate cu o basculantă. "Flacăra a fost imensă, mult mai înaltă decât vila. Am crezut că o să ia foc şi la noi şi ne-am speriat îngrozitor", a spus o vecină. Aceeaşi persoană a precizat însă că Rodica Stănoiu "stă mereu în spatele geamurilor fumurii" şi că "nu comunică niciodată cu vecinii".

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite