INTERCEPTĂRI Directorul OTV Doru Iuga era ”păpușa” proxeneților homosexuali. Iuga către proxenet: ”Vorbește, fetiță dementă!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tot mai multe detalii ies la iveală în scandalul de prostituţie masculină şi pedofilie în care sunt implicaţi directorul OTV Doru Iuga şi afaceristul Klaus Zander. Cei doi erau în vizorul anchetatorilor de mai mult timp, perioadă în care discuţiile telefonice le-au fost înregistrate, iar stenogramele au apărut în presa centrală. Mai mult, anchetatorii au dezvăluit şi mărturii şocante ale minorilor abuzaţi de Iuga şi Za

Vineri, judecătoria Sectorului 2 a dispus arestarea preventivă pentru 29 de zile a directorului OTV Doru Iuga, a oamenilor de afaceri Klaus Zander şi Andrei Staicovici, precum şi a celorlalţi trei reţinuţi pentru proxenetism sau sex cu minori.

Pe lângă înregistrările operate de SRI, în care Doru Iuga şi Klaus Zander discută între ei, dar şi cu proxeneţii despre "bebeluşii" pe care trebuiau să-i primească, sursele judiciare au dezvăluit şi pasaje întregi din mărturiile victimelor abuzate de aceştia.

"Am avut relaţii sexuale cu Doru Iuga de 5-6 ori la el în apartament, de 4-5 ori la un hotel şi o singură data la un prieten de-al lui, în zonă Gării de Nord. De fiecare data mă plătea cu sume cuprinse între 150 şi 250 de lei sau 100 de euro, în funcţie de câţi bani avea", a mărturisit una dintre victime, conform portalului stirileprotv.ro.

Una dintre discuţiile telefonice înregistrate de SRI surprinde chiar o convorbire în timpul unei orgii. În discuţia telefonică, Iuga era alintat de prietenul său cu apelativul „păpuşă".

Zi, fii a dracu' de dementă! Vorbeşte!", îi răspunde la apel Doru Iuga.

Ce faci fetiţă?", îl întreabă pe acesta un amic sexual

Copiii folosiți de rețeaua de proxenetism erau plasați chiar și la ora 6 dimineața. Unii dintre ei au povestit anchetatorilor că proxenetii și clientii le ofereau băuturi alcoolice. Dezmățurile se petreceau adesea în vila de la Snagov a cetățeanului german Klaus Zander.



Citiţi mai multe interceptări pe click.ro

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite