Mărturia Melissei din 11 septembrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procesul teroristului Zacarias Moussaoui, implicat în atentatul de la 11 septembrie, în America, a scos la iveală o nouă mărturie a infernului prin care au trecut oamenii aflaţi în clădirea

Procesul teroristului Zacarias Moussaoui, implicat în atentatul de la 11 septembrie, în America, a scos la iveală o nouă mărturie a infernului prin care au trecut oamenii aflaţi în clădirea World Trade Center.
Autorităţile americane au publicat pe internet transcriptul convorbirii telefonice între Melissa Doi, care lucra la etajul 83 al WTC, şi centralista de la centrul de urgenţă. "Vă rog, poate veni cineva aici sus. Mai este încă cineva în afară de mine", se tânguie la telefon femeia de 32 de ani. "Sigur că vom trimite pe cineva", se aude răspunsul de la celălalt capăt al firului. Melissa se plânge că la etajul 83 nu se poate respira şi că temperatura este foarte ridicată. "Da, luminile se aprind, dar este îngrozitor de cald, ard, voi muri", se aude în receptor. "Liniştiţi-vă şi rugaţi-vă, gândiţi pozitiv", o sfătuieşte centralista pe Melissa. Melissa Doi este unul dintre cei 3.000 de oameni care au murit la 11 septembrie 2001 la New York. Autorităţile SUA speră că mărturiile de acest gen vor fi de folos la viitoarele eventuale situaţii de urgenţă.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite