Marius Vizante are reîntâlnire cu clasa la Teatru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă doriţi să îl revedeţi pe Marius Vizante, nu trebuie să rataţi spectacolul "Audiţia", de Aleksandr Galin, astăzi la Teatrul de Comedie, ora 19.00. Actorul mărturiseşte că încearcă

Dacă doriţi să îl revedeţi pe Marius Vizante, nu trebuie să rataţi spectacolul "Audiţia", de Aleksandr Galin, astăzi la Teatrul de Comedie, ora 19.00. Actorul mărturiseşte că încearcă o deosebită plăcere în jocul acestui rol, tocmai pentru că există atât de multe şi de minunate… roluri feminine. "O mare bucurie este faptul că Luminiţa Gheorghiu joacă un rol important în acest spectacol, chiar dacă avem norocul să o avem printre noi în urma unui eveniment nefericit, moartea actriţei Vasilica Tastaman." Prezentarea la TIFF a filmului "Restul e tăcere", în care are un rol principal, a fost o ocazie bună pentru a cerceta pe viu cum este primit filmul de public. "Cred că noile filme româneşti dovedesc că nu se mai poate face un rol cu uşurinţa celui care ştie că are ceva farmec. Se vede acum cât de important este studiul partiturii şi atenţia pentru detaliu." Din toamnă va juca într-o punere în scenă a lui Doru Ana a piesei "O scrisoare pierdută", eveniment special pentru el deoarece este un prilej de reîntâlnire cu foştii colegi de facultate cu care a jucat acelaşi spectacol la sfârşit de an.

Proaspăt întors dintr-o "prospecţie" pentru vacanţa de vară pe care a întreprins-o pe Litoralul bulgar, Marius Vizante vă aşteaptă cu bucurie la Teatrul de Comedie astăzi la ora 19.00.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite