Marinescu l-a luat de gât pe Copos în Senat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

16 mai va lua o decizie dacă va mai rămâne sau nu în funcţie. Marinescu a spus că el nu are ce să-şi reproşeze în legătură cu toată tevatura. "Eu nu-l alerg, dânsul fuge", este

16 mai va lua o decizie dacă va mai rămâne sau nu în funcţie. Marinescu a spus că el nu are ce să-şi reproşeze în legătură cu toată tevatura. "Eu nu-l alerg, dânsul fuge", este concluzia, nevinovată, a senatorului PD.
"Domnule picolo, domnule picolo", striga Marinescu după Copos, încercând să-l prindă din urmă pentru a-i da steguleţul. Când l-a ajuns în cele din urmă, Marinescu l-a luat de după gât şi apelându-l "domnule Gheorghe", a încercat să-i înfigă steguleţul în buzunarul de la pieptul sacoului, iar Copos i l-a dat înapoi spunându-i "să-l porţi dumneata la cravată". Toată scena a avut loc după ce, în comisie, Copos a spus că Marinescu a fost "chelner la Hilton", iar Marinescu i-a replicat că "poate dumneavoastră aţi fost picolo!".
"Eu am fost crescut în Ardeal, la ţară, într-o familie cu 6 copii. Mi-e ruşine, iar în Ardeal a-ţi fi ruşine este cea mai gravă abatere pe care poţi să o faci! Îmi pare rău că a trebuit să asistaţi la acest circ", a declarat Copos, după ce a scăpat de Marinescu. Copos a mai spus că în politică "facem doar circ şi am uitat să facem pâine", după ce în comisie a atras atenţia asupra "marinescizării" scenei politice româneşti. George Copos a fost prezent în faţa Comisiei de abuzuri din Senat, pentru a fi audiat, iar senatorul PD a profitat de ocazie pentru a lansa o întreagă tiradă la adresa senatorului PC.
"Nu sunt nici fericit, nici bucuros că sunt în faţa dumneavoastră", a declarat Copos la începutul audierilor din comisie. El a încercat să aplaneze conflictul dintre el şi senatorul PD, spunându-i acestuia din urmă că el a prezentat punctul de vedere al guvernului când a fost vorba despre respingerea unei propuneri a senatorului PD, care dorea comasarea celor trei agenţii pentru IMM-uri într-una singură. Marinescu nu s-a lăsat nici îmbunat, nici calmat de repetatele intervenţii ale preşedintei comisiei, Rodica Stănoiu, şi a continuat să spună despre Copos că este mincinos, l-a făcut picolo şi a spus că ar fi bine dacă vicepremierul şi-ar da demisia. Senatorul PC şi-a păstrat calmul pe toată durata discuţiilor şi l-a privit, zâmbind îngăduitor, pe deasupra ochelarilor, pe Marius Marinescu.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite