Marilyn Monroe a fost lăsată să moară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Potrivit unor documente FBI, a fost vorba de un complot pus la cale de psihiatrul actriţei, menajera ei şi de fratele mai mic al preşedintelui J.F.K., Robert Kennedy Noi documente

Potrivit unor documente FBI, a fost vorba de un complot pus la cale de psihiatrul actriţei, menajera ei şi de fratele mai mic al preşedintelui J.F.K., Robert Kennedy

Noi documente descoperite prin arhivele FBI arată că moartea uneia dintre cele mai frumoase femei ale tuturor timpurilor, Marilyn Monroe, nu a fost doar un act de sinucidere.

Un scriitor şi regizor din Australia a descoperit că diva a fost lăsată să moară în mod deliberat, în timpul uneia dintre multele tentative de sinucidere pe care le făcea pentru a atrage atenţia asupra sa, potrivit site-ului "WorldNetDaily".

Documentul, care are trei pagini, a fost redactat la doi ani de la moartea actriţei şi a fost descoperit după ce în Statele Unite a intrat în vigoare legea liberului acces la informaţii. Această lege a făcut ca unele dosare, considerate secrete până acum, să devină publice.

Documentul găsit în arhiva FBI prezintă un adevărat complot pus la cale de psihiatrul lui Marilyn Monroe, menajera ei, câţiva apropiaţi şi chiar fratele mai mic al fostului preşedinte american, J. F. K., Robert F. Kennedy, despre care s-a scris şi până acum că ar fi avut o relaţie cu sex-simbolul anilor "60. Dosarul FBI certifică această ipoteză şi detaliază chiar relaţia sexuală dintre cei doi, prezentând inclusiv gusturile lor extravagante în acest domeniu. Raportul FBI arată că fratele preşedintelui Kennedy îi promisese lui Marilyn Monroe că va divorţa şi se va căsători cu ea, însă diva a înţeles că nu se va nu se va întâmpla niciodată acest lucru şi a ameninţat că va face publică relaţia lor. Pentru a evita un scandal de proporţii, Robert F. Kennedy a pus la cale tot complotul. Astfel, la tentativa de sinucidere din 4 august 1962, actriţa de 36 de ani a fost lăsată să moară, după ce a luat o supradoză de somnifere.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite