Marian Oprisan, pus sub invinuire

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marian Oprisan, presedintele Consiliului Judetean Vrancea, s-a prezentat, ieri, la ora 9.33, la sediul Departamentului National Anticoruptie. Citat pentru ora 10.00, Opri-san s-a aratat foarte

Marian Oprisan, presedintele Consiliului Judetean Vrancea, s-a prezentat, ieri, la ora 9.33, la sediul Departamentului National Anticoruptie.
Citat pentru ora 10.00, Opri-san s-a aratat foarte contrariat de prezenta reprezentantilor mass-media in fata institutiei, punand aceasta situatie pe seama scurgerii unor informatii din interiorul DNA. Dupa apro-ximativ doua ore de audieri, presedintele CJ Vrancea a spus: ,Prezenta presei confirma ca cineva din interiorul DNA are interesul de a ma constitui vinovat si inainte si dupa ce ies din aceasta institutie", a declarat Marian Oprisan. El nu a dorit sa spuna ce l-au intrebat anchetatorii, precizand doar ca ancheta este secreta. La ba-za anchetei, crede Oprisan, sta ,dorinta a doi politisti portocalii din Vrancea". Conform unor surse judiciare, Marian Oprisan a fost pus sub invinuire, pentru folosirea nelegala a fondurilor CJ. Liderului pesedist de Vrancea i s-au prezentat acuzatiile, dar el a infirmat acest lucru. Procurorii verifica modul in care au fost administrate anumite sume din banii publici ai judetului. Procurorul-sef al DNA, Daniel Morar, a declarat, ieri, ca presedintele Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan, a fost chemat pen-tru audieri la institutia pe care o conduce intrucat este cer-cetat in legatura cu folosirea unor credite ,in alte scopuri". "A fost audiat in calitate de invinuit pentru mai multe infractiuni, falsuri, folosirea creditelor in alte scopuri. Inteleg ca nu a dat o declaratie pe fond, ci i s-a adus doar la cunostinta invinuirea si a declarat ca isi va face apararea", a declarat Morar.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite