Marian Iancu, eliberat pentru o greşeală a judecătorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul echipei de fotbal Politehnica Timişoara, Marian Iancu, a fost pus în libertate, ieri, de magistraţii Curţii de Apel Bucureşti. Curtea a admis recursul omului de afaceri la decizia

Patronul echipei de fotbal Politehnica Timişoara, Marian Iancu, a fost pus în libertate, ieri, de magistraţii Curţii de Apel Bucureşti.
Curtea a admis recursul omului de afaceri la decizia Tribunalului Bucureşti de a emite pe numele său un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Dosarul va fi retrimis la tribunal pentru a se judeca din nou, întrucât prima oară s-au strecurat anumite vicii de procedură. Avocaţii lui Iancu au reclamat faptul că încheierea prin care s-a emis mandatul de arestare pe numele lui Marian Iancu, de către Tribunalul Bucureşti, a fost identică cu cea emisă pentru Ovidiu Tender. Iancu este acuzat în dosarul "RAFO" de o serie de infracţiuni economice, prin care, alături de Ovidiu Tender, ar fi adus prejudicii de peste 2.700 miliarde de lei. Motivul principal pentru care anchetatorii au cerut arestarea omului de afaceri este că acesta ar fi continuat anumite operaţiuni de spălare de bani chiar şi după ce a fost trimis în judecată într-un alt dosar.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite