Maria Băsescu: "Soţul meu a dorit foarte mult să mai avem un copil"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maria şi Traian Băsescu, la botezul lui Carol Ferdinand de România, fiul Liei și al lui Paul Lambrino
Maria şi Traian Băsescu, la botezul lui Carol Ferdinand de România, fiul Liei și al lui Paul Lambrino

Maria Băsescu şi preşedintele României şi-au dorit foarte mult să aibă un băieţel, dar pentru că în tinereţe şeful statului era mai mult pe mare, visul lor nu a mai devenit realitate. Acum, soţia preşedintelui îşi doreşte să devină bunică.

"Ne-am dorit foarte mult să avem un băieţel, dar, dacă soţul meu a navigat în perioada când eram tineri, nu s-a întâmplat. Soţul meu a dorit foarte mult să mai avem un copil ", a declarat Maria Băsescu, pentru Mediafax, la recepţia organizată la Potigrafu (judeţul Prahova) la un an de la botezul prinţului Carol Ferdinand, fiul prinţului Paul şi al prinţesei Lia.

Tocmai din acest motiv, ea a precizat că le-a spus fiicelor sale, Ioana şi Elena, că îşi doreşte foarte mult un nepot.

"Le-am spus fetelor mele - cred că o să vă şocheze - nu ştiu, se mărită, nu se mărită, dar să facă un copil cât mai curând. (...) Doresc să devin bunică", a spus Maria Băsescu.

Deocamdată, însă, şansele ca Maria şi Traian Băsescu să devină bunici nu sunt prea mari, în contextul în care fiica lor cea mare nu e încântată de ideea unui nou mariaj, iar Elena Băsescu se teme de o eventuală căsătorie eşuată. "Ioana a spus că s-a măritat o dată şi nu-i mai trebuie, cea mică spune «Uite ce-a păţit Ioana, deci nu-mi trebuie». «Atunci faceţi un copil, să aveţi şi voi pe cineva mai târziu»", a mai spus soţia preşedintelui.

Prima doamnă a mai mărturisit că a încercat să le fie prietenă fiicelor sale, dar, "uneori, e mai importantă gaşca decât părinţii".

Maria Băsescu le-a urat de 1 Iunie tuturor copiilor "multă sănătate" şi "o viaţă mai bună". Ea a avut un mesaj şi pentru părinţi, spunând că aceştia trebuie să fie mai apropiaţi de copiii lor, dar, din păcate, nu mai au mult timp liber.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite