Mari muzicieni la Festivalul de Jazz de la Gărâna

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel mai mare festival de jazz din România, programat între 18-20 iulie, ar putea aduna anul acesta 15.000 de spectatori, anunţă organizatorii. Artiştii care participă la a XII-a ediţie a

Cel mai mare festival de jazz din România, programat între 18-20 iulie, ar putea aduna anul acesta 15.000 de spectatori, anunţă organizatorii. Artiştii care participă la a XII-a ediţie a festivalului sunt nume impresionante pe scena internaţională a jazzului. Cunoscutul muzician Charles Lloyd (SUA) va fi acompaniat de Jason Moran şi Reuben Rogers.

Vor mai încânta publicul la Gărâna Dominique di Piazza, legendarul basist de pe discurile lui John McLaughlin; Jaroslav Smietana (Polonia), chitarist de anvergură europeană, cel mai prolific muzician, cu peste 80 de apariţii discografice; Lars Danielsson (Suedia), cunoscut basist, cellist, compozitor, producător european într-un proiect încântător, "Passo Doble", care a primit Discul de aur, în 2007, la categoria Jazz European; Mike Stern (SUA), unul dintre cei mai valoroşi chitarişti ai lumii. Preţul unui bilet va fi de 60 de lei.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite