Mărgineanu îşi lansează album - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa mondenă de astăzi scrie despre lansarea albumului lui Mihai Mărginenanu, părerea femeilor despre Megan Fox sau noua ipostază în care se află Corina Dănilă. Printre alte subiecte, cardul lui Mircea Badea a fost clonat, iar Johnnie Depp vrea să îl ajute pe Nicolas Cage.

Mărgineanu îşi lansează album. S-a făcut remarcat pe piaţa muzicală cu piesele "Gore din Chitila" şi "Mă iubeşte femeile". De atunci, melodiile lui Mihai Mărgineanu sunt cele mai căutate pentru descreţirea frunţilor, la petreceri. "Gore din Chitila s-a născut din greşeală. Nu am vrut să scot un album pe piaţă. Am vrut un disc pentru mine, prietenii mei şi petrecerile noastre", spune Mărgineanu, citat de Click.

Megan Fox: ”Femeile cred că sunt o prostituată”.
Frumoasa actriţă s-a săturat să fie catalogată de anumite persoane drept ”o fată proastă”, ”o prostituată” sau ”o prostituată proastă”. Actriţa Megan Fox s-a săturat până peste cap să fie etichetată precum ”o fată proastă”, ”o prostituată” sau ”o prostituată proastă” şi bate cu pumnul în masă. Într-un interviu acordat revistei ”NY Times”, cea mai sexy femeie din lume a declarat că a obosit să lupte împotriva celor care vorbesc urât despre ea, anunţă Click.

Corina Dănilă, copilot de raliu. Prezentatoarea tv Corina Dănilă a fost, ieri, copilotul dublului campion naţional la raliuri Dan Gârtofan, la Sibiu Rally Show. “Sunt atrasă de sporturile cu motor. Iar pentru o echipă de raliu, încrederea reciprocă între pilot şi copilot este esenţială. Eu merg fără nici o teamă cu Dan”, a declarat pentru Libertatea Corina Dănilă.

Cardul lui Mircea Badea, clonat.
Mircea Badea, realizatorul emisiunii În gura presei, a rămas fără banii din salariu. Vedeta Antenei 3 s-a trezit în ziua de leafă cu cardul golit după ce banda magnetică a acestuia i-a fost clonată. Frauda a avut loc la un hotel din străinătate, în timpul unui sejur, dar a fost descoperită abia acum de jurnalistul păgubit, scrie Cancan.

Johnny Depp vrea să-l ajute pe Nicolas Cage să-şi plătească datoriile. Înglodat în datorii, Nicolas Cage pare că va primi ajutor să iasă din criză chiar din partea amicului său, Johnny Depp. Surse credibile afirmă că actorul din "Piraţii din Caraibe" se simte îndatorat faţă de Nicolas Cage, care l-a ajutat să îşi înceapă cariera şi vrea astfel să-i întoarcă serviciul. "Johnny l-a sunat pe Nic ca să îi spună să nu îşi facă griji şi că îl va ajuta să treacă peste toate. Niciodată Johnny nu a uitat ce a făcut Nicolas Cage pentru el", a spus un apropiat al celor doi, citat de Libertatea.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite