Marele pot la 6/49 a fost câştigat de un străin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele 9.361.560 de euro câştigate la extragerea de duminică la 6 din 49 au intrat în posesia unui om de afaceri cu cetăţenie română, dar de origine străină, a anunţat ieri directorul

Cele 9.361.560 de euro câştigate la extragerea de duminică la 6 din 49 au intrat în posesia unui om de afaceri cu cetăţenie română, dar de origine străină, a anunţat ieri directorul Loteriei Române, Liliana Ghervasuc.
Câştigătorul este de profesie economist şi nu vrea deocamdată să îşi facă publică identitatea, de teamă să nu fie agresat de presă.

Potrivit spuselor lui Ghervasuc, câştigătorul a fost anunţat că este milionar în euro în timp ce se afla în avion. Soţia sa este cea care a jucat biletele. "Soţia câştigătorului a depus biletul cu trei variante simple, în valoare de 13,3 lei, iar soţul a ridicat premiul cel mare", a declarat Liliana Ghervasuc. Norocosul se află în România de 17 ani şi joacă regulat la 6 din 49. Chiar dacă a luat potul cel mare, va continua să joace la Loto. Directorul Loteriei Române spune că omul de afaceri i-a mărturisit că va folosi banii atât în acţiuni caritabile, cât şi pentru a crea locuri de muncă.

Mai mult, banii îi vor pica bine, pentru că are mulţi copii, mai spune Liliana Ghervasuc.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite