Maraton de spectacole în cadrul Festivalului de Teatru Underground, la Arad

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aradul trăieşte, timp de două săptămâni, adevărata sărbătoare a teatrului independent, Festivalul de Teatru Underground. Cea de-a cincea ediţie a evenimentului propune, pentru acest

Aradul trăieşte, timp de două săptămâni, adevărata sărbătoare a teatrului independent, Festivalul de Teatru Underground. Cea de-a cincea ediţie a evenimentului propune, pentru acest sfârşit de săptămână, două seri încărcate de emoţie, care se vor derula în spaţii neconvenţionale.

Astfel, la Sala Studio a Teatrului "Ioan Slavici" din Arad, de la ora 19.00, va avea loc reprezentaţia piesei "Cele două feţe ale lui Edith Piaf"/"Edith Piaf ket arca", momente din viaţa lui Edith Piaf, spectacol în limba maghiară, prezentat de "Teatrul Trei", din localitatea maghiară Pecs. Personalitatea contradictorie a lui Edith Piaf, confesiunea sa onestă pe scenă, dictatura sa despotică în viaţa personală - în jurul acestor ambivalenţe sunt construite monoloagele. În aceeaşi seară, de la ora 20.30, Teatrul vechi va găzdui spectacolul "Angajare de clovn"/"Old Clown Wanted", de Matei Vişniec, spectacol în limba engleză al trupei "Trap Door Theatre" din Chicago, SUA. Povestea de o oră şi jumătate prezentată pe scena arădeană se va învârti în jurul unui casting, prin intermediul căruia se caută un clovn bătrân.

Seara de sâmbătă nu se va termina aici, ci, de la ora 23.00, la Club Frontiera, va avea loc spectacolul "Wake-up and smell the coffee", de Eric Bogosian, cu Daniel Iancu şi Paula Chirilă, de la Compania MICA Bucureşti.

Festivalul de T-eatru Underground de la Arad propune şi o serie de dezbateri. Sâmbătă, la Clubul KFm, de la ora 11.30, va avea loc dezbaterea organizată de Asociaţia ECUMEST din Bucureşti cu tema "10 ani de teatru independent în România". Duminică, amatorii de teatru sunt chemaţi în Sala Studio a Teatrului clasic "Ioan Slavici" din Arad, de la ora 18.00, la spectacolul "Tango" de Diana Vlase.

Preţul biletelor pentru o seară de spectacol este de 22,5 lei, respectiv 7,5 lei pentru studenţi.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite