Mandinga, un disc de tur, un nou album

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Între două festivaluri, un Disc de Aur şi ultimele pregătiri pentru noul album, cei de la Mandinga sunt de-a dreptul... revoluţionari. După ce duminică au primit în emisiunea Danutz SRL, din

Între două festivaluri, un Disc de Aur şi ultimele pregătiri pentru noul album, cei de la Mandinga sunt de-a dreptul... revoluţionari. După ce duminică au primit în emisiunea Danutz SRL, din partea Roton, Discul de Aur pentru vânzările albumului "Soarele meu", luni 18 septembrie, ei şi-au mutat "comandamentul" într-o vilă cu etaj şi mansardă din sectorul 2, unde îşi amenajează săptămâna aceasta o sală de repetiţii (cu şemineu), o sală de fitness şi relaxare (unde să tragă de fiare şi să facă masaj), o sală de studiu individual (unde să se refugieze) şi o sală de vizionări (unde să studieze cele mai tari concerte live).
"De când ne-am lărgit echipa, sala veche de repetiţii devenise neîncăpătoare şi nu aveam loc să ne punem în practică toate ideile năstruşnice. Acum putem să lucrăm minimum opt ore pe zi în condiţii optime, iar seara să ne relaxăm făcând un grătar sau udând plantele din grădină" - a mărturisit Florin, liderul trupei. "Mai avem ceva de lucru, dar, în final, va fi cuibuşorul nostru de nebunii. Toţi colegii sunt superîncântaţi şi au un chef nebun de treabă, aşa că... păzea!".
Trupa se pregăteşte de un nou festival, după ce pe 10 septembrie a reprezentat cu succes Cuba la Festivalul Internaţional de Folclor de la Târgovişte. Noua apariţie va fi pe 29 septembrie şi va marca spectaculos deschiderea Festivalului Masca 2006. Evenimentul se va desfăşura în cartierul Militari şi va fi dedicat culturii de stradă. Între timp, Mandinga încântă şi incită publicul de la petreceri de firmă, evenimente cu circuit închis şi din cluburi, show-ul "Gozalo!" făcând furori în toată ţara. "Show-ul devine tot mai dinamic şi interactiv de la o reprezentaţie la alta. De la 45 de minute, am crescut la 60 şi continuăm, deoarece publicul nu se satură şi vrea întotdeauna mai mult, ceea ce pe mine mă suprinde. Nu mă aşteptam ca în România oamenii să aibă o poftă atât de mare de salsa adevărată. Probabil vom ajunge curând la recitaluri de 2-3 ore, exact cum se întâmplă în Cuba", a declarat Biu, una dintre cele două soliste.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite