Managerii capitalişti din spitale sunt plătiţi ca în socialism

0
Publicat:
Ultima actualizare:

de sucursală de bancă ar câştiga minimum 6.000 de lei. Dr. Radu Dop, directorul unui spital privat din Capitală, este de părere că responsabilizarea trebuie să înceapă de la vârf, iar

de sucursală de bancă ar câştiga minimum 6.000 de lei.
Dr. Radu Dop, directorul unui spital privat din Capitală, este de părere că responsabilizarea trebuie să înceapă de la vârf, iar directorii de spital ar trebui să primească de două, trei ori mai mulţi bani. "Trenul merge datorită locomotivei. Ultimul vagon nu o să pună niciodată în mişcare tot trenul", consideră dr. Radu Dop.
Raportat la salariile din privat, o sumă motivantă ar fi în jur de 100 milioane de lei, bani în mână. De ce s-au înghesuit aproape o mie de medici, jurişti şi contabili la cursul de manager al MS? Actualii manageri interimari spun că nu au ales această funcţie pentru bani, ci mai mult din ambiţie. "Este ca un examen pentru mine, să văd de ce sunt în stare", ne-a declarat Teodor Marin, manager la Spitalul "Sf. Ioan". Tot o provocare este această funcţie şi pentru directorul de la Spitalul Colentina, Petre Coşăreanu, cu toate că a contat şi factorul politic, el fiind susţinut de PD. "Vreau să arătăm că se poate", spune Coşăreanu.

"Trenul merge datorită locomotivei. Ultimul vagon nu o să pună niciodată în mişcare tot trenul."
dr. Radu Dop

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite