Managerii Google, câte un miliard pe an

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Colosul Google, cel mai important motor de căutare din lume pe internet, îi plăteşte, pentru al treilea an consecutiv, pe cei trei cofondatori ai săi cu fabulosul salariu de un miliard de

Colosul Google, cel mai important motor de căutare din lume pe internet, îi plăteşte, pentru al treilea an consecutiv, pe cei trei cofondatori ai săi cu fabulosul salariu de un miliard de dolari pe an (pentru fiecare), după cum a arătat bilanţul recent al societăţii.

Cei trei sunt Larry Page, Serghei Brin şi administratorul delegat Eric Schmidt, care deţin două treimi din drepturile de vot ale companiei, a cărei capitalizare la bursă a ajuns la 150 miliarde de dolari. În plus, Schmidt a primit un bonus de 532.755 de dolari, pentru siguranţa sa personală şi alţi 22.450 i-au fost decontaţi pentru transportul cu avionul.

La rândul său, Larry Page a primit o sumă de 33.200 de dolari, pentru cheltuieli legate de siguranţa sa personală, transport şi logistică. În prezent, Page deţine 29,2 miliarde de dolari în acţiuni, Brin are acţiuni în valoare de 28,6 miliarde de dolari, iar Schmidt deţine titluri Google în valoare de 10,7 miliarde de dolari.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite