Mama grefierei care spune că este fiica lui Adrian Păunescu a trăit şi cu Nichita Stănescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nichita Stănescu era mai mare cu 10 ani decât Adrian Păunescu
Nichita Stănescu era mai mare cu 10 ani decât Adrian Păunescu

Scandalul provocat de fiica secretă a poetului Adrian Păunescu se lasă cu victime. Luată prin surprindere de gestul Andreei Bîrlea, care a deschis proces de paternitate, mama acesteia a făcut, joi seară, o cădere nervoasă. Şi ăsta e doar începutul, pentru că, aşa cum a scris şi poetul în cartea sa "Generaţia '60", atât el, cât şi poetul Nichita Stănescu au trăit, în acelaşi timp, cu Rodica Bîrlea, mama Andreei.

Povestea copilului nelegitim al lui Adrian Păunescu se încâlceşte tot mai mult şi întinde la maximum nervii celor implicaţi. Fosta amantă a poetului, Rodica Bîrlea, mama presupusei fiice secrete, a făcut, joi seara, o criză de nervi, ne-au spus vecinii ei.

"A venit Salvarea. Ştim că are probleme cu nervii. Cred că n-a mai ieşit din casă de 15 ani, iar câteodată, noaptea, o auzim cum urlă. Totuşi, şi-a crescut foarte bine cele trei fete, iar una dintre gemene e chiar foarte deşteaptă şi scrie poezii foarte frumoase", ne-a spus administratorului blocului, Alexandru Rada.

Pe de altă parte, fiica secretă a lui Păunescu, Andreea Bîrlea, grefier la Tribunalul Bucureşti, a preferat să-şi ia câteva zile de concediu pentru a nu mai da ochii cu presa, fiind bulversată de amploarea pe care a luat-o povestea. Unchiul Andreei a confirmat că Andreea nu minte şi a povestit că Păunescu i-a solicitat Rodicăi Bîrlea acordul pentru adopţia fetei, încă din 1982, însă atunci, "mama a vrut doar cu condiţia să o ia şi pe ea de soţie. Păunescu, însă, n-a vrut să recunoască copilul prin şantaj.Cu toate acestea, a ajutat-o de-a lungul timpului pe Andreea şi au ţinut legătura. Ea chiar i-a dat un mesaj pe 30 octombrie".

Citiţi mai multe pe click.ro

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite