Mama primei victime il vrea mort pe "Râmaru din Braşov"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Părinţii victimelor lui "Râmaru din Braşov" au venit ieri la morgă pentru a lua acasă trupurile neînsufleţite ale copiilor. Prima şi-a făcut apariţia mama Vasilicăi Mihai. Elena Stoica

Părinţii victimelor lui "Râmaru din Braşov" au venit ieri la morgă pentru a lua acasă trupurile neînsufleţite ale copiilor. Prima şi-a făcut apariţia mama Vasilicăi Mihai. Elena Stoica a intrat la morgă pentru a-şi identifica fiica, unde nu a stat decât cteva clipe.

Singurele cuvinte rostite de femeie au fost: "Să fie omorât şi el!" La puţin timp, şi-a făcut apariţia şi tatăl Mădălinei Motruna, adjunctul şefului Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov. El a evitat să discute cu ziariştii şi nici nu a intrat în camera unde se afla trupul fetei.

De altfel, părinţii Mădălinei nu au ajuns nici la slujba care a avut loc ieri-seară la Braşov. Potrivit declaraţiilor preotului care a oficiat slujba, aceştia au rămas la Bacău pentru a mai da câteva declaraţii procurorilor. Cele două tinere vor fi înmormântate astăzi.

Ionuţ George Nicolae, principalul suspect al celor două crime, a fost şi el vizitat ieri de părinţi. Aceştia i-au adus la vorbitor un pachet de acasă. Tânărul este în arest pentru 29 de zile, urmând a fi supus unor teste psihologice.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite