Mama - magistrat, fiica - proxenet

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andra-Georgeta Juncu făcea parte dintr-o reţea de crimă organizată care se ocupa cu exploatarea sexuală, în special în Italia şi Spania Fata unei judecătoare din Galaţi a fost

Andra-Georgeta Juncu făcea parte dintr-o reţea de crimă organizată care se ocupa cu exploatarea sexuală, în special în Italia şi Spania

Fata unei judecătoare din Galaţi a fost reţinută, vineri, fiind acuzată de proxenetism, constituire şi aderare la un grup infracţional organizat. Andra-Georgeta Juncu împreună cu concubinul ei şi o altă persoană puseseră la punct o reţea de racolare care a funcţionat în perioada 2001-2006. Fetele traficate, inclusive minore, erau exploatate sexual în Spania şi Italia.

Tribunalul Galaţi a emis, sâmbătă, mandat de arestare de 29 de zile pe numele uneia dintre cele trei persoane reţinute pentru trafic de persoane, trafic de minori şi proxenetism. Printre acestea se află şi Andra-Georgeta Juncu, fiica judecătoarei Mihaela Cristina Dăscălescu, de la Judecătoria Galaţi.

Procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Galaţi au dispus, vineri, reţinerea pentru 24 de ore a lui Ionel Moca, Georgel Bratu şi Andra-Georgeta Juncu. Prin încheierea de şedinţă de sâmbătă, magistraţii Tribunalului Galaţi au dispus arestarea preventivă, pe o durată de 29 de zile, numai faţă de Ionel Moca, concubinul Andrei-Georgeta Juncu.

Cinci ani de infracţiuni

Decizia de sâmbătă a Tribunalului Galaţi a fost atacată de procurori cu recurs. Potrivit anchetatorilor, cei trei inculpaţi făceau parte dintr-un grup infracţional organizat a cărui activitate
s-a desfăşurat în perioada 2001-2006 şi a constat în racolarea, transportul şi cazarea unor persoane, inclusiv minore, în vederea exploatării sexuale în ţări precum Italia şi Spania.

Reţinerea celor trei a avut loc în urma a 11 percheziţii domiciliare efectuate în baza autorizaţiilor emise de Tribunalul Galaţi. În cauză, cercetările continuă în vederea identificării tuturor persoanelor implicate şi a stabilirii întregii situaţii de fapt.

Procuroarea Budiană a rămas fără iubit

Cazul fiicei judecătoarei din Galaţi este cel de-al doilea din acest an în care sunt vehiculate nume ale copiilor de magistraţi. Procuroarea Claudia Budiană, fiica anchetatorului DIICOT Nicolae Budiană, a şocat opinia publică prin faptul că avea o relaţie de dragoste cu unul dintre cei mai temuţi interlopi craioveni, Stelică Ionescu.

Acum, Claudia Budiană a rămas fără iubit, după ce instanţa supremă a respins recursurile formulate de apărătorii lui Stelian Ionescu, zis Dragavei, şi Adrian Poşulescu împotriva deciziei de extrădare pronunţată de Curtea de Apel Craiova. Potrivit purtătorului de cuvânt al instituţiei, judecătorul Aurel Ilie, cei doi au fost predaţi recent autorităţilor franceze din Lyon. Săltaţi la Craiova, la începutul lunii februarie, în baza unui mandat de arestare european, Stelică Dragavei şi Adrian Poşulescu sunt acuzaţi de procurorii francezi că au organizat şi condus o bandă cu activitate infracţională în mai multe ţări europene, ce se îndeletnicea cu falsificarea de carduri şi cu furtul banilor din conturile a sute de persoane. Prejudiciul creat de reţeaua internaţională condusă de cei doi craioveni s-ar ridica la aproximativ cinci milioane de euro, potrivit anchetatorilor francezi. Cei doi interlopi erau cuplaţi cu două surori, una dintre ele, Claudia Budiană, fiind procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj.

Ambele sunt fiicele procurorului DIICOT Craiova, Nicolae Budiană.

Iustin Covei, copilul teribil al Craiovei

"Abonat" al oamenilor legii, fiul judecătorului craiovean Marin Covei, Iustin Covei, a ţinut mult timp prima pagină a ziarelor, alegându-se la începutul anului trecut cu nu mai puţin de şapte dosare penale, după ce pusese în pericol viaţa unei unei amice.

Aflat la o petrecere, Iustin a înţepat, în glumă, o tânără cu un cuţit. Victima a avut nevoie de mai multe zile de îngrijiri medicale pentru tăietura suferită. El şi-a început "bătălia" cu legile încă de când era minor.

La începutul anului 2003, Iustin Covei, care nu avea permis de conducere, se afla la volanul unui autoturism Mitsubishi şi a fost implicat într-un grav accident de circulaţie, în urma căruia patru persoane au ajuns la spital.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite