Mamă de împrumut

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adina, lidera trupei Heaven, a fost cucerită pe loc de o fetiţă din Braşov. Cântăreaţa a rămas impresionată de talentul muzical al micuţei Ramona, pe care s-a decis să o ajute să facă

Adina, lidera trupei Heaven, a fost cucerită pe loc de o fetiţă din Braşov. Cântăreaţa a rămas impresionată de talentul muzical al micuţei Ramona, pe care s-a decis să o ajute să facă primii paşi în showbiz.

Drumurile Adinei şi Ramonei s-au intersectat în urmă cu doi ani, când trupa Heaven a fost invitată să cânte la un eveniment caritabil. Micuţa Ramona a fost aleasă atunci pentru o prezentare de modă. Cele două au intrat în vorbă, iar Adina a aflat că puştoaica de aproape cinci ani provine dintr-o familie cu probleme financiare. Vedeta i-a aflat şi oful micuţei: îşi doreşte să cânte, dar părinţii ei nu au bani să o ajute în această privinţă.
"Este o fetiţă foarte talentată. Aşa cum i-am promis, mă ocup de cariera ei. În curând, vom filma primul ei clip. În plus, deja sunt gata cinci piese de pe discul ei de debut", ne-a spus Adina. Cântăreaţa spune că se simte foarte bine în postura de "mamă de împrumut". Dar, la rândul ei, îşi doreşte să aibă copii. Doi: "O fată şi un băiat. Sper ca primul meu copil să fie fetiţă".

Deşi a trecut printr-un mariaj nefericit - ea fiind căsătorită cu Bogdan Pană (fost component al trupei Bliss), Adina ne-a mărturisit că nu şi-a pierdut încrederea că îşi va găsi fericirea alături de un bărbat. "Dacă am trecut printr-o experienţă tristă, nu înseamnă că toţi bărbaţii sunt la fel sau că nu voi întâlni un bărbat care să merite apelativul de om". Adina nu a renunţat să se viseze în rochia de mireasă.

Dar nu prea curând, şi asta pentru că acum se concentrează asupra carierei sale. Recent, trupa ei a filmat un videoclip pentru piesa "Hit The Road Jack", pe care cele trei fete de la Heaven au înregistrat-o împreună cu regretatul Gil Dobrică. "În clip, noi suntem detectivi particulari, iar în rolul lui Gil e un actor care seamănă foarte bine cu maestrul".

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite