"Mama" criminală s-a răzbunat pe ţigani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Femeia din Bistriţa, arestată pentru uciderea copilului luat în plasament, ar fi comis crima ca răzbunare pentru că fiica ei are un iubit ţigan. Unul dintre vecini, care a dorit să

Femeia din Bistriţa, arestată pentru uciderea copilului luat în plasament, ar fi comis crima ca răzbunare pentru că fiica ei are un iubit ţigan.

Unul dintre vecini, care a dorit să rămână anonim, a relatat că Marcela Făgărăşan justifica leziunile de pe spatele copilului (provocate de arsuri cu ţigara) susţinând că băiatul are o boală de piele.

Tortura ca pedeapsă

Rafael T., un alpinist utilitar care a lucrat la zugrăvirea apartamentului femeii, susţine că a sesizat unele lucruri ciudate. Femeia era foarte autoritară. "Pentru un lucru minor, l-a pus pe copilul acela de opt ani în genunchi, cu mâinile ridicate", îşi aminteşte acesta.

Iniţial, procurorii au afirmat că femeia a acţionat dintr‑un impuls, pentru că băieţelul urina des. Ulterior, Angela Sângeorzan, şefa Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa, a declarat că femeia s-a răzbunat pe copil, care era ţigan, deoarece fata ei cea mare, în vârstă de 19 ani, are un iubit rrom cu care femeia nu e de acord.

Marcela Făgărăşan a fost arestată preventiv, vineri, pentru 29 de zile. Este acuzată de omor deosebit de grav, după ce copilul a decedat, înecându‑se în timp ce era hrănit cu forţa de asistenta maternală.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite