Mama-cioclu a pierdut încă un copil fără ca DPC să intervină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

al IPJ Mehedinţi.Floarea a născut opt copii, iar în prezent mai are în îngrijire doar unul singur. Doi i-au decedat în condiţii suspecte, iar cinci au fost luaţi de către Direcţia

al IPJ Mehedinţi.
Floarea a născut opt copii, iar în prezent mai are în îngrijire doar unul singur. Doi i-au decedat în condiţii suspecte, iar cinci au fost luaţi de către Direcţia pentru Protecţia Copilului Mehedinţi, după o întâmplare terifiantă. Surse demne de încredere ne-au confirmat că micuţa nu fusese supravegheată şi murise asfixiată cu perna sau păturile, într-o joacă nevinovată cu ceilalţi frăţiori. În loc să anunţe moartea fetiţei, Floarea Negoiţescu a făcut o groapă în spatele casei, cu sapa, şi a băgat acolo cadavrul acoperindu-l cu pământ. Femeia nu a ajuns după gratii, însă cei cinci copii rămaşi i-au fost luaţi în îngrijirea statului.

Primăria a "uitat" să anunţe Protecţia Copilului
,,Primăria de acolo nu ne-a înştiinţat că această femeie a mai născut ulterior doi copii, ca să putem reuşi să evităm această ultimă nenorocire. Vom face o anchetă socială şi nu excludem ca, şi în cazul copilului rămas, să o decădem din drepturile părinteşti", ne-a declarat directorul Direcţiei pentru Protecţia Copilului Mehedinţi, Geta Aprotosoaie. Mama recunoaşte că-şi ţinea copiii într-un pat în jurul căruia bătuse nişte scânduri, însă susţine că nu are nicio legătură cu decesul lor. ,,Am bătut scânduri în jurul patului să nu cadă pe jos şi îi ţineam aşa, ca pe miei, dar nu eu i-am omorât. Au murit de moartea lor şi am plâns de mi s-a rupt sufletul. Cu prima fetiţă mi-a fost frică şi mi-am pierdut minţile. De-aia am îngropat-o în grădină şi am îmbrăcat-o frumos. A doua fată a murit în braţele mele şi eu am anunţat doctoriţa şi vecinii", ne-a declarat plângând Floarea Negoiţescu. Majoritatea sătenilor din Podeni susţin că femeia trage zilnic la măsea, iar soţul ei, cioban cu simbrie, stă mai mult pe câmp decât pe acasă.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite