Mall de 38 milioane de euro la Hunedoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În mai puţin de doi ani, hunedorenii vor avea primul mall din localitate. Compania Plaza Centers a achiziţionat un lot de teren în suprafaţă de 41.000 metri pătraţi, la intrarea în

În mai puţin de doi ani, hunedorenii vor avea primul mall din localitate. Compania Plaza Centers a achiziţionat un lot de teren în suprafaţă de 41.000 metri pătraţi, la intrarea în municipiul Hunedoara, unde va construi un centru comercial şi de divertisment, investiţie care se ridică la circa 38 milioane de euro.

Construcţia va ocupa o suprafaţă de 28.000 de metri pătraţi, iar lucrările la centrul comercial vor fi demarate în această toamnă urmând să fie finalizate în primul semestru al anului 2010.

"Mallul Plaza Center Hunedoara va schimba într-o oarecare măsură viaţa hunedorenilor, care vor beneficia nu numai de produsele reţelelor cu care lucrează Compania Plaza Center, ci şi de locuri de relaxare şi divertisment, altele decât deja cunoscutele cinematografe din marile complexuri comerciale", a declarat primarul municipiului Hunedoara, Ovidiu Hada.

Investiţia din Hunedoara reprezintă cel de-al şaselea proiect al companiei pe piaţa din România. Centrul va asigura circa 800 de locuri de muncă într-un oraş monoindustrial, lovit de şomaj odată cu restructurarea industriei metalurgice. În judeţul Hunedoara mai există un mall la Deva şi altul la Petroşani.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite