Mălina Olinescu, îngropată joi, la „Sfânta Vineri“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mălina Olinescu s-a sinucis la vârsta de 37 de ani, după o decepţie sentimentală
Mălina Olinescu s-a sinucis la vârsta de 37 de ani, după o decepţie sentimentală

Trupul neînsufleţit al artistei va fi depus în această după-amiază, la capela cimitirului.

Cei care au îndrăgit melodiile interpretei Mălina Olinescu (37 de ani), care luni şi-a pus capăt zilelor aruncându-se de la etajul 6 al blocului în care locuia, îşi pot lua rămas-bun de la ea începând de astăzi, atunci când sicriul cu trupul neînsufleţit va fi depus în capela Cimitirului „Sfânta Vineri" din Bucureşti. „Înmormântarea va avea loc joi, la ora 13.00", a declarat, pentru „Adevărul", Sida Spătaru, mătuşa artistei.

Mama Mălinei Olinescu, Doina Spătaru, a rugat presa să trateze „cu discreţie, cu decenţă şi cu respect" moartea fiicei sale. „Vă mulţumesc tuturor şi am o rugăminte. Aşa cum Mălina a trecut prin viaţă cu discreţie, vă rog din tot sufletul - şi sunt convinsă că este şi dorinţa ei - să trataţi trecerea ei dincolo cu discreţie, cu decenţă şi cu respect", a spus Doina Spătaru.

Neîmplinită sufleteşte

Cântăreaţa Mălina Olinescu a murit, în noaptea de duminică spre luni, după ce s-a aruncat de la etajul 6 al blocului în care locuia, situat în zona Gării de Nord. Mălina avea 37 de ani şi era fata cântăreţei Doina Spătaru şi a actorului Boris Olinescu.

În urmă cu 30 de ani, în 1981, tatăl artistei a căzut, în circumstanţe neclare, de la etajul 10 al imobilului în care locuia un bun prieten de-al său. Călin Geambaşu, apropiat al Mălinei, a declarat pentru Pro TV că Mălina spunea că se va sinucide încă „de acum trei-patru ani" şi că, între timp, cântăreaţa a făcut investigaţii medicale şi a urmat tratament pentru depresie la Spitalul Elias din Capitală.

În plus, Călin Geambaşu a mai declarat, luni, că pe Mălina Olinescu „o nemulţumea numai lipsa de perfecţiune din plan sentimental". Mai mult, se pare că artista le-a spus în mai multe rânduri prietenilor că nu mai are de ce să trăiască dacă nu este împlinită sufleteşte. „Ea a mai avut tentative, însă nimic concluzionat. Cu noi, prietenii, vorbea despre neîmplinirea ei pe plan sentimental, după ce a divorţat, dar şi înainte de a divorţa. Îşi dorea un copil. Avea o nelinişte permanentă, pe care nu ne-o puteam explica", a mai spus Călin Geambaşu.

El a precizat însă că în ultima perioadă Mălina îşi făcea planuri de căsătorie cu Sebastian, prietenul ei în vârstă de 25 de ani. „Acum două zile era veselă, fericită, era cu Sebi. Ce s-a întâmplat a venit ca un şoc incredibil pentru noi", a mai spus Geambaşu. Potrivit declaraţiilor vecinilor artistei, cu o zi înainte de a se sinucide, cântăreaţa s-a certat cu prietenul ei. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite