Mâine începe târgul World Education la Hilton

0
Publicat:
Ultima actualizare:
world education
world education

52 de universităţi de top europene se adună în acest weekend la hotelul Hilton din Capitală, unde vor începe campania de admitere pentru anul universitar 2012-2013.

24 de universităţi britanice de elită vor fi disponibile pentru întâlniri personale cu elevii şi studenţii români şi îşi vor prezenta noile programe şi taxele de şcolarizare.

Târgul va prezenta şi 15 universităţi de renume din Olanda, printre care se numărăr de binecunoscutele universităţi Haga, Maastricht şi Groningen.

În cadrul târguluidin 15-16 octombrie elevii şi studenţii interesaţi vor beneficia de admitere gratuită la toate universităţile de stat din Olanda, înaintea începerii sistemului olandez centralizat de admitere.

Vizitatorii vor avea ocazia să se informeze cu privire la procesul de obţinere a unui împrumut studenţesc în Olanda şi în Marea Britanie, şi vor afla care sunt specializările ce pot fi studiate în limba engleză în alte ţări, precum danemarca, Elveţia şi Finlanda.

Intrarea la târg este gratuită şi se face în baza înregistrării pe site-ul www.world-education.ro

Proiectul World Education este cel mai prestigios forum de învăţământ pentru universităţile de elită din străinătate şi este coordonat în România din anul 2008 de către compania de consultanţă educaţională Integral Group.


Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite