Magistraţii au blocat conturile FC Steaua Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

de judecată". În urma acestei decizii, clubul Steaua nu va putea folosi banii din conturi până nu va plăti datoria stabilită de judecător. Povestea acestei datorii pe care Steaua o are de

de judecată". În urma acestei decizii, clubul Steaua nu va putea folosi banii din conturi până nu va plăti datoria stabilită de judecător. Povestea acestei datorii pe care Steaua o are de plătit a început pe 10 aprilie 2003, când Marriott încheie un contract de închiriere pentru biroul de la etajul 2, camera 214.
Iniţial, durata contractului era de doi ani, dar, ulterior, perioada a fost prelungită cu încă doi ani, până la data de 16 aprilie 2007. Clubul Steaua se angaja să plătească chiria, cheltuielile de întreţinere şi celelalte servicii prestate de administraţia hotelului. "Pârâta a înţeles să achite numai primele facturi emise de subscrisa, aferente anului 2003 şi, parţial, 2004, ulterior ignorând cu desăvârşire îndeplinirea acestor obligaţii", se arată în somaţia Hotelului Marriott. Clubul Steaua a eliberat biroul din hotel, fără a-i anunţa pe proprietari, în toamna anului 2005.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite