Magistrat militar, trimis în faţa Comisiei de Disciplină a CSM

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CSM a decis sesizarea Comisiei de Disciplină pentru Judecători în cazul magistratului militar Constantin Udrea din cadrul Tribunalului Militar Teritorial Bucureşti (TMTB). Consiliul a luat

CSM a decis sesizarea Comisiei de Disciplină pentru Judecători în cazul magistratului militar Constantin Udrea din cadrul Tribunalului Militar Teritorial Bucureşti (TMTB). Consiliul a luat această decizie în urma unui control cu privire la activitatea magistraţilor de la această instanţă. "Având în vedere aspectele constatate, cu privire la conduita domnului colonel Udrea Constantin, a fost sesizată Comisia de disciplină pentru judecători pentru a aprecia şi dispune", se arată în raportul Inspecţiei Judiciare a CSM.

Majoritatea colegilor de la TMTB s-au plâns de comportamentul lui Udrea, deşi acesta s-a considerat victima şefului său, Mihai Hondor - preşedintele Tribunalului Militar Bucureşti. Constantin Udrea a reclamat la CSM că Mihai Hondor ar fi fost numit în funcţia de preşedinte fără o examinare psihiatrică imparţială şi riguroasă. Mai mult, Udrea susţinea că se impunea un asemenea test, "întrucât (Mihai Hondor - n.r.) are manifestări necontrolate şi limbaj vulgar".

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite