Magda anunţă vremea bună

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Are 27 de ani (deşi nu-i arată!) şi vine din Sibiu. Magda Pălimariu, proaspăta prezentatoare a rubricii Vremea de la PRO TV, are televiziunea în sânge de mică. Cum a avut dintotdeauna mare

Are 27 de ani (deşi nu-i arată!) şi vine din Sibiu. Magda Pălimariu, proaspăta prezentatoare a rubricii Vremea de la PRO TV, are televiziunea în sânge de mică. Cum a avut dintotdeauna mare încredere în buletinele meteo, Magda se bucură să fie acum la curent cu aceste ştiri. Şi mai ales să le prezinte celorlalţi.

Magda, de unde pasiunea pentru televiziune?
Încă de mică visam să fiu actriţă sau să lucrez în televiziune. Este, aşadar, un vis devenit realitate. Şi nici nu îmi imaginez că aş putea face altceva. Televiziunea este pasiunea mea şi mă consider un om norocos pentru că am şi reuşit să fac din această pasiune profesia mea.

Îţi place să ţii lumea la curent cu ştiri despre vreme?
Eu una am mare încredere în buletinele meteo şi asta mă face, de altfel, să fiu credibilă atunci când transmit mai departe datele.

Printre pasiunile tale se enumeră...
Călătoriile. Mai ales în ţările cu climă caldă. Iarna îmi place mai ales când merg la schi. Aici prefer Austria. De asemenea, am făcut o mare pasiune pentru poşete, şi pot spune că am o adevărată colecţie. Tot la capitolul colecţii aş putea adăuga şi suvenirurile pe care le achiziţionez din vacanţe, cum ar fi magneţii de frigider, specifici fiecărei ţări pe care o vizitez.

Foarte multe fete frumoase s-au lansat prezentând Vremea.
Cred că ideea de fete frumoase la această rubrică e uşor depăşită.

Te temi de concurenţă?
În general, nu. Sunt sigură pe mine şi am mare încredere în forţele mele. În plus, cred că adevărata concurenţă nu stă în aspectul fizic.

Care crezi că trebuie să fie calităţile unui prezentator?
Să fie sincer, deschis, să aibă abilitatea de a transmite informaţiile nedisimulat către public. A fi prezentator nu e uşor, iar uneori asta înseamnă să fii şi un pic actor: cei de acasă nu ştiu că şi tu poţi avea, la rândul tău, probleme, pe care însă trebuie de fiecare dată să le laşi deoparte la intrarea în studio.

Care e următorul pas pe care doreşti să-l faci în televiziune?
Să merg pe o cale ascendentă, bineînţeles. Îmi doresc să am şansa de a demonstra că mă pot descurca în mai multe arii ale televiziunii.

Ai făcut vreun compromis până acum?
Da. Am acceptat să locuiesc departe de familie.

Care crezi că sunt atuurile tale?
Sunt răbdătoare, sinceră, perseverentă şi foarte sociabilă.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite