Magda Pălimariu a mers cu scuterul pe plajele cipriote

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Magda Pălimariu a avut parte exact de vacanţa pe care şi-a dorit-o. Frumoasa prezentatoare a rubricii "Vremea" de la ProTV s-a relaxat o săptămână în Cipru, alături de iubitul ei,

Magda Pălimariu a avut parte exact de vacanţa pe care şi-a dorit-o.

Frumoasa prezentatoare a rubricii "Vremea" de la ProTV s-a relaxat o săptămână în Cipru, alături de iubitul ei, profitând cu această ocazie să îşi încarce complet bateriile. "N-am vrut deloc o vacanţă zbuciumată! Dimpotrivă, am vrut să fim cât mai liniştiţi.

Aşa că am ales special o staţiune din Cipru despre care ştiam că e foarte liniştită şi despre care ştiam şi că este o destinaţie preferată de familişti", mărturiseşte vedeta ProTV. Magda a reuşit totuşi şi să se distreze în această vacanţă liniştită, plimbările cu scuterul fiind printre cele mai amuzante amintiri pe care le are. Faptul că a putut merge la spa ca să se relaxeze în fiecare zi a fost un alt motiv de bucurie.

Parcul de distracţii aflat în apropierea staţiunii în care au stat cei doi a fost o tentaţie constantă pentru cei doi îndrăgostiţi. Magda şi Alex, iubitul ei, au încercat aproape toate maşinăriile posibile. "Singura minune pe care n-am încercat-o se numea "kamikaze".

În rest ne-am dat în absolut tot! Recunosc, din când în când am mai închis ochii de teamă, dar e o senzaţie incredibilă în toate acele locuri", povesteşte Magda Pălimariu. Zilele petrecute în Cipru au fost doar începutul concediului de vară pentru prezentatoare, care plănuieşte să îşi petreacă restul concediului în Cipru, la sora ei, stabilită acolo.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite