Magda Pălimariu meteodependentă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Magda Pălimariu este noua vedeta a Pro TV. Ea a părăsit recent postul Prima TV pentru cel din Pache Protopopescu şi, dacă din 31 martie, vremea va fi schimbătoare (cum este întotdeauna

Magda Pălimariu este noua vedeta a Pro TV. Ea a părăsit recent postul Prima TV pentru cel din Pache Protopopescu şi, dacă din 31 martie, vremea va fi schimbătoare (cum este întotdeauna primăvara), pentru Magda, se pare, vremurile vor fi foarte bune!

Magda Pălimariu este "meteodependentă" de vreo trei ani, adică exact din momentul în care i s-a încredinţat această rubrică la Prima TV. Deşi este nevoită, prin natura ocupaţiei, să vorbească şi despre tunete, fulgere şi alte furtuni, anotimpul preferat al Magdei este vara. Asta şi pentru că s-a născut la 20 august (1979), iar la Sibiu, oraşul natal, verile sunt foarte plăcute.

"Deşi m-am născut la Sibiu şi am crescut la Cluj, mă simt foarte bine în Bucureşti pentru că aici simt forfota vieţii de zi cu zi… Dar Clujul va rămâne oraşul meu de suflet, iar Sibiul se leagă de anii copilăriei", spune Magda.

Tânăra blondă a devenit recent subiect pentru articolele mondene, după ce s-a aflat că actualul ei iubit, Silviu Văduva, este cel care a fost timp de aproape un an perechea amoroasă a Mioarei Mantale, prefectul Capitalei. Relaţia aceea s-a încheiat din iarnă, aşa că tânărul s-a reorientat spre Magda Pălimariu. Cei doi sunt împreună de mai mult timp şi se pare că se potrivesc inclusiv din punct de vedere astrologic, Silviu fiind zodia Săgetătorului, iar Magda, cea a Leului.

Ambii sunt pasionaţi de călătorii. "Mi-aş dori să ajung în Africa, la safari", dezvăluie noua vedetă a Pro TV-ului, care crede că transferul ei la acest post a ţinut de "mâna destinului".

"De mică mi-am dorit să devin actriţă sau să lucrez în televiziune. Este, aşadar, un vis continuu, devenit realitate. Acum, intenţionez să mi-l împlinesc şi pe cel de-al doilea, aşa că anul acesta mă pregătesc pentru admiterea din toamnă de la Universitatea de Artă Teatrală şi Cinematografică", spune Magda.

Tânăra de la meteo recunoaşte că ar fi făcut acest pas mai demult, dar pentru că tatăl ei a dorit foarte mult ca ea să fie profesoară, l-a ascultat, a absolvit Liceul Pedagogic şi apoi Facultatea de Litere din Cluj, urmată de un master în jurnalism, în cadrul Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării.

"Totuşi, dorinţa de a face şi actorie nu mi-a dispărut deloc", spune Magda.

În rest… este foarte ataşată de sora ei şi de familie, iar singurul lucru care-i place iarna este să meargă la schi. "Îmi place acest sport, dar acum sunt în recuperare după o operaţie de menisc. Abia sezonul următor voi fi şi eu pe pârtii. Până acum nu am ratat nicio iarnă fără Innsbruck."

Magda are o mătuşă în Grecia şi, pentru că o vizitează des, a ajuns să se simtă de-a locului.

"Eu şi sora mea obişnuim să mergem vara în Grecia, unde petrecem destul de mult timp. Sufleteşte mă simt atrasă de această ţară, pentru că acolo se află cea mai mare parte a familiei mele. Merg cam o data pe an acolo şi stau o lună, timp în care mă încarc cu energie pozitivă, pentru că văd mulţi oameni pe feţele cărora se poate citi bucurie, ei sunt într-o continuă petrecere…", povesteşte noua colegă de redacţie a Andreei Esca, dar, mai ales, a lui Victor Slav şi Florin Busuioc. Pe care-i admiră şi speră că "punţile de legătură colegială se vor crea foarte curând". Despre o nuntă cu Silviu... este prematur să se vorbească…

De mică mi-am dorit să devin actriţă sau să lucrez în televiziune. Este, aşadar, un vis continuu, devenit realitate.
Mi-aş dori să ajung în Africa, la safari"

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite