"Magazinul de vise" al lui Ştefan Iordache

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marele actor a lansat un nou album, la care a lucrat cu Monica Anghel Ştefan Iordache - "un uriaş actor", "un actor al salturilor mortale", "un actor utopic", "un actor poet", "un actor

Marele actor a lansat un nou album, la care a lucrat cu Monica Anghel

Ştefan Iordache - "un uriaş actor", "un actor al salturilor mortale", "un actor utopic", "un actor poet", "un actor telegenic", "emblema unei generaţii", cum îl caracterizează colegii de breaslă de la regizori la scenografi, operatori, dramaturgi, critici sau compozitori - a avut în această săptămână un eveniment important pentru cariera sa. Dar nu pentru cea teatrală sau cinematografică, ci pentru cea… muzicală.

Îndrăgitul actor a lansat joi, 24 mai, un nou album muzical intitulat "Magazinul de vise", la realizarea căruia a lucrat împreună cu Monica Anghel. Noul material discografic conţine opt piese, toate compuse de Dan Iagnov, printre ele numărându-se şi "Nu ştiam că te iubesc atât de mult" sau "Ah, femeie! ", iar melodiile "Mai mult decât oricând", "Viaţa noastră este un tangou" şi "Nu te întreb" sunt în duet cu apreciata solistă Monica Anghel, care s-a declarat extrem de onorată de faptul că marele actor a dorit în mod expres să cânte în duet cu ea, deşi cei de la Casa de discuri Roton îi propuseseră mai multe voci.

Ştefan Iordache nu este la prima experienţă de acest gen, dragostea sa pentru muzică fiind deja bine cunoscută celor care-l iubesc. Actorul a mai cântat de-a lungul timpului împreună cu Sanda Ladoşi, dar şi cu Elena Cârstea, cu aceasta din urmă imprimând un colind care s-a bucurat de un mare succes în anii "90. În 2003, marele actor a lansat un album intitulat "Romanţe", împreună cu bunii săi prieteni Nelu Ploieşteanu şi Gheorghe Dinică. Şi, probabil, după "Magazinul de vise" maestrul va continua…

Ştefan Iordache a primit Premiul Academiei Române şi un premiu de excelenţă pentru întreaga activitate. Două distincţii care încununează, de obicei, artişti aflaţi la capătul unui drum glorios… Dar cel mai important "premiu" este pentru Ştefan Iordache imensa dragoste pe care românii o au pentru el şi deosebita apreciere faţă de tot ceea ce face el în profesie din tot sufletul, dar cu discreţie, cu modestie, cu eleganţa artiştilor de mare valoare.

Magazinul de vise>> este un disc dedicat femeii, iubirii, un disc dedicat unui amurg
Ştefan Iordache

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite