Mafia, pe ultimul drum

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nimeni nu a făcut atât de mult pentru impunerea legii aşa cum a făcut-o Caiac Miile de oameni de bine care s-au strâns la Craiova să-şi arate respectul şi compasiunea la înmormântarea

Nimeni nu a făcut atât de mult pentru impunerea legii aşa cum a făcut-o Caiac

Miile de oameni de bine care s-au strâns la Craiova să-şi arate respectul şi compasiunea la înmormântarea lui Caiac nu au bănuit că asistă la ultima zi din viaţa mafiei din România.

Neaşteptatul şi totodată cumplitul deces al venerabilei organizaţii a fost anunţat de ministrul Cristian David. "Nu cred că mai putem tolera prezenţa acestor grupări infracţionale. Începând de azi, vor intra în atenţia şi în vizorul Poliţiei pentru activitate de destructurare şi desfiinţare", a spus David.

Iată că sacrificiul lui Caiac nu a fost în zadar. Fostul cap al "Frăţiei" s-a pus în ultima clipă în slujba comunităţii. De ieri, a început activitatea "de destructurare şi desfiinţare" a grupărilor infracţionale. Odată cu împuşcarea lui Caiac, a sunat şi ceasul pentru mafioţi.

Nimeni nu a făcut atât de mult pentru impunerea legii aşa cum, iată, a făcut-o Caiac, e adevărat, plătind cu sec la o partidă de poker. Dar ce mai contează împrejurările, când scopul atins este atât de nobil! Poate că ar merita şi o decoraţie pentru că a reuşit să mobilizeze autorităţile în slujba dreptăţii şi a adevărului.

Şefii Poliţiei nu au dat detalii privind metodele pe care le vor folosi în operaţiunea "destructurează şi desfiinţează!". Dar, văzându-i pe cei care au ocupat străzile Craiovei, te gândeşti că săracii oameni sunt deja pândiţi de numeroase pericole.

De pildă, în mod sigur se încadrează în grupa de risc ridicat de diabet. Bieţii de ei n-au parte, cu siguranţă, de o alimentaţie sănătoasă, ceea ce creşte şi incidenţa afecţiunilor cardiovasculare, mai ales în condiţiile de stres în care îşi desfăşoară activitatea cotidiană. Unde mai pui că, probabil, nu şi-au făcut nici analizele gratuite din programul lui Nicolăescu! Mare păcat.

Sărmanii, au ajuns într-un asemenea hal, încât a trebuit să fie protejaţi de oamenii de ordine în faţa agresiunii echipelor de la posturile tv! Noroc că nu s-a întâmplat vreun leşin sau altceva mai grav, că ziariştii ăştia au un tupeu de bagă în boală un om zdravăn, dărămite nişte participanţi la un cortegiu funerar şi aşa dărâmaţi psihic.

Nu în ultimul rând, lanţurile de la gât reprezintă un alt mare pericol. Greutatea lor poate duce la dureri de spate şi complicaţii respiratorii. Iarna ţin rece, ceea ce poate cauza laringite şi chiar amigdalită. Vara se încing, sporind riscul de insolaţie. Este suficient pentru o viaţă amărâtă de interlop.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite