Madonna şi Justin Timberlake, împreună pe un nou album

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După "Confessions on a Dance Floor", albumul din 2005, Madonna revine în sfârşit cu un nou LP, şi nu oricum, ci alături de mai tânărul său coleg de breaslă, Justin Timberlake.

După "Confessions on a Dance Floor", albumul din 2005, Madonna revine în sfârşit cu un nou LP, şi nu oricum, ci alături de mai tânărul său coleg de breaslă, Justin Timberlake.

Ştirea despre colaborarea celor doi a surprins publicul de curând, când reprezentanta casei de discuri a Madonnei, Liz Rosenberg, a confirmat vestea pe postul american de televiziune CBS. Liz a dezvăluit public faptul că vedetele au lucrat o perioadă într-un studio de înregistrări de la Londra, avându-l alături pe nu mai puţin celebrul producător de rap, Timbaland. Se pare că astfel de colaborări sunt tot mai căutate de starurile pop, şi dacă unele o fac ca să-şi salveze cariera aflată în cădere liberă, altii îşi sporesc popularitatea sau îşi ajută, nu fără interes, colegii de breaslă. Nimeni nu-i plânge încă de milă Madonnei, dar la fostele ei colaborări cu DJ Stuart Price (aka Jacques Lu Cont), câştigătorul premiilor Grammy, sau Britney Spears (fosta iubită a lui Timberlake), criticii au ridicat sceptici din sprânceană... Cât despre producătorul Timbaland, acesta a declarat pentru ziarul "Entertainment Weekly" că Madonna şi Timberlake nu sunt singura surpriză pe care o pregăteşte fanilor, pentru că el intenţionează să o ajute şi pe Britney să revină pe piaţă cu un nou LP, acum că a depăşit perioada de criză.

Deşi data la care albumul Madonnei va fi lansat nu a fost încă stabilită, ne putem aştepta ca în acest an, cel târziu în luna noiembrie, CD-ul să se vândă deja în magazine. În aşteptarea turneului de promovare a noului album, fanii o vor putea revedea în această vară pe stadioane, când cântăreaţa va face, alături de Beastie Boys şi Black Eyed Peas, capul de afiş al seriei de concerte "Live Earth". Aceste concerte-manifest au ca scop să tragă un semnal de alarmă la adresa încălzirii globale, urmând exemplul seriei de concerte "Live Aid", din 1985 (în urma cărora s-au strâns fonduri pentru copiii din Africa) şi "Live8", din 2005.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite