Machete ale maşinilor poliţiei, sperietori pentru vitezomani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cinci machete în mărime naturală ale unui Logan al Poliţiei Rutiere Sibiu au fost amplasate ieri, în mai multe puncte situate pe DN 1 şi DN 7, în raza judeţului. Măsura a fost luată

Cinci machete în mărime naturală ale unui Logan al Poliţiei Rutiere Sibiu au fost amplasate ieri, în mai multe puncte situate pe DN 1 şi DN 7, în raza judeţului. Măsura a fost luată după ce numărul de evenimente rutiere a crescut vertiginos în Sibiu în ultima perioadă.

"În urma analizării dinamicii accidentelor rutiere petrecute în judeţul Sibiu, au fost identificate 5 puncte <> , pe raza localităţilor Bradu, Mohu, Veştem, Sălişte şi Boiţa", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, subinspector Luciana Balteş.

" În aceste puncte au fost montate machete fidele ale autoturismelor de poliţie având şi componente reflectorizante, în scopul limitării accidentelor de circulaţie. De asemenea,pe DN 7 au fost montate şi bannere cu inscripţii preventive", a mai spus Balteş.

Această măsură vine să completeze o decizie anterioară, prin care în mai multe puncte de control al traficului, în toată ţara, au fost instalate siluete de carton ale poliţiştilor în uniformă, menite să-i sperie pe şoferii care depăşeau limita de viteză.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite