MAE va trimite atasati sociali in tarile cu numerosi emigranti romani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministerul roman al Afacerilor Externe intentioneaza sa trimita atasati insarcinati cu probleme sociale la ambasadele Romaniei din tarile unde se inregistreaza o prezenta masiva de emigranti si

Ministerul roman al Afacerilor Externe intentioneaza sa trimita atasati insarcinati cu probleme sociale la ambasadele Romaniei din tarile unde se inregistreaza o prezenta masiva de emigranti si muncitori sezonieri romani, a anuntat ieri, la Bruxelles, seful diplomatiei romane, Mihai-Razvan Ungureanu. Ministrul, care a participat la reuniunea Consiliului Afaceri Generale si Relatii Externe al UE, a apreciat drept multumitoare viteza de procesare a documentelor in sectiile consulare din aceste tari. "Din pacate, birocratia din administratia de acasa ucide intentiile noastre bune", a mai spus Ungureanu. Oficialul roman s-a referit la necesitatea unui efort conjugat al tuturor institutiilor implicate pentru eliberarea de documente necesare in vederea obtinerii mai rapide a dreptului de rezident.
Romania va deschide reprezentanta diplomatica la Ramallah
Romania va deschide o misiune diplomatica in teritoriile palestiniene, la Ramallah, pana in februarie 2006, a mai declarat seful diplomatiei romane. Ungureanu a precizat ca se onoreaza astfel angajamentul asumat in cadrul vizitei oficiale pe care a intreprins-o in luna iulie in Israel si in teritoriile aflate sub controlul Autoritatii Nationale Palestiniene.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite