Luxten pune bannerele lui Răzvan Murgeanu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Firma Luxten, care este plătită din bani publici pentru iluminatul stradal din Capitală, se implică şi în campania electorală. Angajaţii firmei legau ieri pe stâlpii de iluminat din zona

Firma Luxten, care este plătită din bani publici pentru iluminatul stradal din Capitală, se implică şi în campania electorală. Angajaţii firmei legau ieri pe stâlpii de iluminat din zona Gării de Nord bannere cu candidatul PD-L pentru Primăria Sectorului 1, Răzvan Murgeanu, actualul viceprimar general.

Relaţia de prietenie dintre Murgeanu şi directorul Luxten, Ionel Pepenică, este una de notorietate. Cu toate acestea, candidatul PD-L susţine că angajaţii Luxten nu muncesc pentru campania lui. "Nu am nicio legătură directă cu aceste lucruri. Firma care îmi pune mie bannerele electorale are, la rândul ei, contract cu Luxten", explică Răzvan Murgeanu.

Angajaţii ar putea fi sancţionaţi

Directorul Pepenică a recunoscut însă că îl cunoaşte pe candidatul PD-L "de la Revoluţie, când era să fim împuşcaţi amândoi", dar a a precizat că acest lucru nu are nicio legătură cu contractele pe care le are cu firmele care întind bannerele electorale. "Este posibil însă ca unii angajaţi să aibă unele preferinţe politice şi să facă asta (să pună bannere electorale, n.r.) fără ca eu să ştiu. Voi verifica şi voi da sancţiuni", a spus Pepenică.

Societatea care asigură iluminatul public al Capitalei are contract încheiat cu municipalitatea până în 2018, iar valoarea aproximativă a acestui contract este de 9 milioane de euro pe an.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite