Lupte de stradă la Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un nou scandal cu săbii şi arme de foc neletale a izbucnit, duminică seară, între două găşti interlope din Craiova, patru persoane implicate în scandal fiind internate la Secţia de

Un nou scandal cu săbii şi arme de foc neletale a izbucnit, duminică seară, între două găşti interlope din Craiova, patru persoane implicate în scandal fiind internate la Secţia de Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova. Potrivit poliţiei, scandalul a izbucnit pe fondul unor neînţelegeri mai vechi.

Vineri seară, după ce unui cetăţean de etnie rromă, membru al unei găşti interlope, nu i s-a permis accesul în clubul Medieval din Craiova, aparţinând unei grupări rivale, conflictul s-a amplificat.

Peste 15 persoane s-au războit, aseară, cu săbii şi pistoale în faţa Curţii de Apel Craiova. Scandalul a încetat după ce zeci de poliţişti şi-au făcut apariţia în zona de conflict. Mai multe persoane au fost rănite, printre aceştia aflându-se şi Enrico Constantinescu, unul dintre liderii grupării care nu a permis accesul craioveanului de etnie rromă în Clubul Medieval.

Forţele de ordine patrulează pe străzi pentru a preîntâmpina un nou conflict între cele două bande rivale. Craiova este unul dintre oraşele unde s-au înregistrat nenumărate lupte de stradă, cele mai multe între clanurile de rromi care-şi dispută supremaţia pe cartiere. Poliţia cercetează şi acest caz, unele dintre persoanele implicate au mai fost părtaşe la ultimele scandaluri soldate cu violenţă din Bănie. (Irma Huculici)

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite