Lungul drum după cadouri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ziua de ieri a fost cumplită pentru şoferii bucu-reşteni. Cei care au ales să îşi facă proviziile au stat ore întregi în trafic şi la casele de marcat. Cele mai mari ambuteiaje s-au

Ziua de ieri a fost cumplită pentru şoferii bucu-reşteni. Cei care au ales să îşi facă proviziile au stat ore întregi în trafic şi la casele de marcat.

Cele mai mari ambuteiaje s-au produs în apropierea pieţelor, a hipermarketurilor şi a ieşirilor din oraş. De exemplu, Şoseaua Fundeni a fost aglomerată, ieri, aproape toată ziua.

În jurul prânzului, cele mai multe maşini s-au înghesuit în zona Podul Grant, Gara de Nord, Pantelimon, Obor, Fabrica de Glucoză, pe Dacia, Buzeşti, Calea Victoriei, Magheru, Piaţa 1 Mai, Piaţa Crângaşi şi zona Pieţei Sudului.

Spre seară au început să se aglomereze şi ieşirile din Capitală, pe DN 1, în zona Voluntari spre DN 2 şi pe Şoseaua de Centură.


De asemenea, accesul pe Şoseaua Alexandriei a fost unul dificil din cauza numărului mare de autoturisme care au aglomerat intersecţiile.


Poliţia Rutieră a suplimentat numărul agenţi-lor din intersecţiile din apropierea pieţelor şi marile zone comerciale. (Florel Manu)

Trafic

Zona Pieţei 1 Mai a fost una dintre cele mai dificile intersecţii din Capitală. Blocajele au fost şi în Piaţa Victoriei, în zonele de acces către Strada Buzeşti, dar şi pe bretelele pasajului subteran.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite