Lungan a fost audiat de FRF

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotbalistul, Mihai Lungan (foto), bătut de bodyguarzii patronului Alin Simota, a fost audiat ieri de Florin Prunea, apoi a făcut o adresă către Comisia de Disciplină. Fotbalistul a

Fotbalistul, Mihai Lungan (foto), bătut de bodyguarzii patronului Alin Simota, a fost audiat ieri de Florin Prunea, apoi a făcut o adresă către Comisia de Disciplină.

Fotbalistul a declarat că Alin Simota i-a propus să renunţe la memoriul depus pentru a fi transferat. "Simota m-a făcut mercenar. Domnul Boboc (n.r. - directorul sportiv al clubului Jiul) mi-a transmis să-l sun pe patron, că vrea să discute cu mine. Nu mi-a răspuns, dar în câteva minute m-a contactat el şi mi-a propus să merg la Prefab 05 Modelu. Fiindcă am refuzat, m-a făcut mercenar, spunându-mi că nu ştiu decât să iau bani degeaba", a spus Lungan, care zilele următoare va merge la tomograf. "Acum mă simt mai bine, doar psihic trebuie să-mi mai revin.

Câştigăm bani din fotbal, dar sănătatea este mai importantă", a declarat Lungan. Directorul de Relaţii Internaţionale din cadrul FRF, Florin Prunea, care l-a audiat pe fotbalist, spune că acest caz va fi judecat de Comisia de Disciplină. "Am stat de vorbă şi eu cu băiatul şi refuz să cred că se poate întâmpla aşa ceva în anul 2007. El are nişte clauze în contract prin care trebuie să i se asigure nişte condiţii de pregătire", a precizat Prunea. Întrucât agresiunea a avut loc în interiorul arenei din Petroşani, incidentul poate duce la sancţiuni în plan fotbalistic. Simota ar putea fi declarat "persona non grata" în fotbal, iar clubul ar putea fi depunctat.

Foştii jucători ai Jiului au rupt tăcerea

"Simota este tare acolo, în Valea Jiului, că este lumea săracă. Dar când iese în alte oraşe, e mai greu", a declarat fostul "miner" Alin Paleacu pentru postul Telesport. Un alt fost jucător al Jiului, sub protecţia anonimatului, a şocat: "Vrăjitoarea (n.r. fost atacant la Petroşani) a fost strâns de gât de bodyguarzi în vestiar". Acelaşi jucător a povestit că, după un meci cu Pandurii, din sezonul trecut, bodyguarzii au intrat în vestiar şi i-au bruscat pe jucători. Antrenorul de atunci al minerilor, Florin Marin, a intervenit în favoarea jucătorilor, dar a doua zi a plecat şi el de la echipă.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite