Luminiţa Anghel, aniversare la munte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Luminiţa Anghel este prezentă în acest weekend la Sinaia, unde a fost invitată să cânte la "Congresul medicilor hematologi", lucru obişnuit deja pentru ea, având în vedere că este

Luminiţa Anghel este prezentă în acest weekend la Sinaia, unde a fost invitată să cânte la "Congresul medicilor hematologi", lucru obişnuit deja pentru ea, având în vedere că este dorită de foarte multă vreme la evenimentele din tagma medicală.

Luminiţa recunoaşte cu umor că, până acum, singurul segment pentru care nu a cântat încă sunt medicii legişti. În afară de aceasta, solista filmează videoclipul la noul single "My everthing", o piesă a lui Ionuţ Radu, cel care a scirs cele mai multe hituri pentru DJ project.

Pentru noul clip Luminiţa Anghel a apelat tot la regizorul Eduardo Pasques, cel care a regizat şi videoclipul piesei "Love will come" realizată la Castel Film. Iar mâine, pe 7 octombrie, este ziua ei de naştere, dar pe care o va petrece la munte alături de prietenii din domeniul medical. Party-ul alături de amicii şi fanii ei din Bucureşti se amână pentru săptămână viitoare, când şi David, fiul ei, va fi alături de mamă pentru a-i spune "la mulţi ani".

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite