Lumini şi efecte speciale la Cerbul de Aur

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Formaţia britanică Simply Red va susţine un recital în cadrul ediţiei de anul acesta a Festivalului Internaţional Cerbul de Aur, care se va desfăşura la Braşov, în perioada 3 - 8

Formaţia britanică Simply Red va susţine un recital în cadrul ediţiei de anul acesta a Festivalului Internaţional Cerbul de Aur, care se va desfăşura la Braşov, în perioada 3 - 8 septembrie.

Invitaţii străini care vor mai susţine recitaluri sunt Ruslana, Los Vivancos şi Natalia Rodriguez. Dintre români vor cânta Ştefan Bănică jr, Horia Brenciu & Orchestra, Iris şi Damian & Brothers. Pe 7 şi 8 septembrie vor fi două seri de folclor.

Publicul va avea parte de mai mult spaţiu anul acesta, prin reducerea numărului de locuri, dar şi prin înlocuirea scaunelor vechi cu altele mult mai confortabile. Nici scena nu va semăna cu cea de la ediţiile precedente.
"De fapt, acum, conceptul s-a schimbat.

Au apărut elementele de sceno-tehnică, iar acestea vor realiza un decor numai din efecte de lumini", dezvăluie constructorul scenei şi arenei, Tiberiu Cîrstea. Potrivit lui Titi Dincă, directorul festivalului, bugetul de execuţie al Cerbului de Aur din acest an este de 1.138 milioane de euro.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite