Lumea întreagă regretă dispariţia lui Steve Jobs. Vezi aici reacţiile personalităţilor după moartea sa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Steve Jobs în 2011 şi în 2003, când a fost diagnosticat cu cancer de pancreas FOTO: Reuters
Steve Jobs în 2011 şi în 2003, când a fost diagnosticat cu cancer de pancreas FOTO: Reuters

Lumea întreagă regretă moartea creatorului Apple, Steve Jobs. Moartea sa din această dimineaţă, anunţată de compania pe care a păstorit-o a provocat reacţiile celor din domeniul IT, preşedintelui Obama şi ale altor personalităţi.

Steve Wozniak, co-fondator Apple

Prietenul bun al lui Steve Jobs şi fondatorul companiei Apple, Wozniak a aflat de moartea lui Jobs în timp lua cina. El a declarat pentru Los Angeles Times "Uneori oamenii au ţeluri în viaţă. Steve Jobs şi-a întrecut orice lucru pe care şi-a dorit să-l facă."

Larry Page, fondator Google

"Sunt foarte, foarte trist să aflu de moartea lui Steve. A fost un om extraordinar, cu realizări excepţionale şi genialitate briliantă. Concentrarea lui pe experienţele utilizatorului m-a inspirat întotdeauna. A fost foarte bun cu mine, ajutându-mă şi sfătuindu-mă după ce am devenit CEO la Google. Gândurile mele şi ale Google se îndreaptă către familia lui şi întreaga familie Apple".

Sergey Brin, co-fondator Google

„Încă din primele momente după ce am deschis Google, nu trebuia să căutăm inspiraţia prea departe. Ea venea de la Cupertino, unde locuia Steve. Steve, pasiunea ta pentru excelenţă este simţită de orice om care a atins vreodată un produs Apple. Din partea mea şi a tuturor de la Google şi din lumea tehnologiei, îţi spunem că ne vei lipsi".

Tim Cook, CEO Apple

„Am veşti foarte triste pentru voi. Steve a murit mai devreme astăzi. Apple a pierdut un vizionar şi un geniu creativ, iar lumea a pierdut o fiinţă extraordinară. Steve lasă în urmă o companie pe care fără el nu s-ar fi putut ridica, iar spiritul său va rămâne fundamentul Apple. Niciun cuvânt nu poate spune adecvat tristeţea veştii că Steve a murit şi gratitudinea pentru oportunitatea de a munci cu el".

Paul Allen, co-fondator Microsoft


„Am pierdut un pionier unic în lumea tehnologiei, care ştia să facă produse excepţionale. Steve a luptat extraordinar împotriva unei boli dramatice. În condiţiile acestea, el a reuşit să creeze nişte produse excepţionale".


Mark Zuckerberg, CEO Facebook


„Steve, îţi mulţumesc pentru că ai fost un mentor şi un prieten. Mulţumim că ne-ai arătat că ce ai construit tu poate schimba lumea. Îmi vei lipsi".


Dick Costolo, CEO Twitter

„Câteodată, în momente rare, cineva vine şi nu numai că ridică standardele, ci creează un nou standard al măsurătorilor de calitate".

Bob Iger, CEO Disney

„Steve a fost aşa de original, cu o minte creativă şi plină de imaginaţie, care a definit o eră. În ciuda tuturor realizărilor, părea mereu că e la începutul drumului. Odată cu moartea sa lumea a pierdut o fiinţă de o rară originalitate, iar Disney a pierdut un membru al familiei".

Rupert Murdoch, CEO News. Corp

„Astăzi am pierdut unul din cei mai influenţi gânditori, creatori şi antreprenori ai erei noastre. Steve Jobs a fost pur şi simplu cel mai mare CEO al generaţiei sale".


Unul dintre cele mai emoţionante mesaje a fost postat de un simplu utilizator al serviciului Twitter, Mark Galligan „Să te odihneşti în pace, Steve! Ai atins lumea urâtă a tehnologiei şi ai făcut-o frumoasă".

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite