Luis Lazarus a fost marinar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Viaţa lui Luis Lazarus, vedeta postului OTV, este aproape ca o telenovelă, cu întâmplări incredibile. Îl vedeţi la televizor incisiv şi iscoditor, dar în realitate are o viaţă foarte

Viaţa lui Luis Lazarus, vedeta postului OTV, este aproape ca o telenovelă, cu întâmplări incredibile. Îl vedeţi la televizor incisiv şi iscoditor, dar în realitate are o viaţă foarte interesantă, pe care foarte puţini o cunosc.

A trăit mulţi ani la Constanţa. La şcoală a fost un rebel, iar după armată a fost doi ani marinar, "ca Băsescu", cum spune Lazarus.

Avea 25 de ani când a decis că nu mai vrea să poarte numele tatălui său. Numele adevărat al lui Luis Lazarus va rămâne pentru totdeauna un secret bine păstrat pentru că nu vrea nici măcar să îl pronunţe. Lazarus vine de la legendarul Lazăr înviat din morţi, pe care Luis l-a ales pentru a-şi schimba viaţa. Era un campion al berii, dar de 15 ani nu a mai gustat strop de alcool, a renunţat la fumat şi la alte obiceiuri proaste.

Avea 29 de ani când a decis să se înscrie la facultate. A terminat Filosofia la Universitatea Bucureşti. El spune că a avut 10 pe linie, cu bursă de merit. În 2000, Luis s-a "lăsat" de învăţământ şi a început să facă afaceri, mai ales în publicitate. Aşa au început să îi intre bani în cont. El pretinde că are profit "doar de trei miliarde lei de pe an", pe care îi cheltuieşte însă în avans.

Lazarus are doi copii: pe Luis Andrei şi pe Ana Beatrice, de care e foarte mândru. Pe viitoarea soţie, Alina, o blondă superbă cu ochii verzi, vedeta OTV a cunoscut-o când era răvăşit de divorţul interminabil de prima soţie (cu care are un băiat, pe Luis Andrei). A fost dragoste la prima vedere şi au decis imediat să rămână împreună, iar Alina i-a dăruit o păpuşă de fetiţă cu ochi albaştri.

Pasionat de maşini

Lazarus a avut întotdeauna maşini celebre. A tot schimbat automobilele, dar întotdeauna cu ceva şi mai "tare". Acum are o Toyota Land Cruiser, de 60.000 euro şi un Lamboirghini Galardon, de 200.000 euro, dintr-o serie limitată de 185 pe toată planeta. Pentru pasiunea sa, Lazarus pleacă de două-trei ori pe an la cele mai faimoase saloane de maşini din lume...

La OTV, Luis a realizat emisiuni despre maşini, apoi un talkshow politic. Anul acesta a primit premiul APTR pentru cel mai bun jurnalist de investigaţii.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite