Ludovic Orban a rezistat 6 ore într-un cămin studenţesc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A curăţat cartofi, i-a prăjit într-o tigaie împrumutată din vecini, a împărţit poante în stânga şi-n dreapta şi le-a interpretat colegilor de palier cântece din studenţie. Luni seară,

A curăţat cartofi, i-a prăjit într-o tigaie împrumutată din vecini, a împărţit poante în stânga şi-n dreapta şi le-a interpretat colegilor de palier cântece din studenţie. Luni seară, Ludovic Orban, viceprimarul Capitalei, a simţit pe pielea lui cum e să locuieşti, în ziua de azi, într-un cămin studenţesc. Acţiunea face parte din programul "Studenţiadei", şi următorii oaspeţi ai studenţilor vor fi Bogdan Olteanu, Victor Ponta şi Cozmin Guşă.
A vrut să-şi cumpere o pizza, dar a aflat repede că studentul român nu-şi permite prea des astfel de delicii culinare. El nu prea avea cu ce să şi-o cumpere, dat fiind că primise, de la studenţi, ca bani de buzunar, doar 20 de lei noi. Situaţia nefiind roz, cât priveşte cina, viceprimarul Orban a trebuit să-şi liniştească stomacul cu felul de mâncare tipic studentului căminist: cartofi prăjiţi. Pe care i-a gătit tot el, după ce a împrumutat tigaia şi uleiul de la nişte vecini de palier. şi, ca orice student care se respectă, şi-a prăjit cartofii pe reşoul din dotarea camerei, ustensilă, de altfel, interzisă de regulamentele căminului. Orban a coborât şi la un chioşc din apropierea căminului să ia pâine şi apă minerală. Ouă n-a reuşit să găsească, dar a trântit o explicaţie în stil propriu, cu trimitere clară la Adrian Năstase: "Nu am găsit ouă pentru că furnizorul e cercetat penal". La masă a refuzat berea în favoarea sucului, că, vezi Doamne, "acum sunt în opoziţie şi-mi pierd carnetul imediat". Ceva mai târziu, Orban a primit şi un oaspete de seamă: pe Ecaterina Andronescu, deputat PSD şi rector al Universităţii "Politehnica". Ca nu cumva să se supere doamna rector şi să-l sancţioneze că a folosit reşoul ca să-şi facă de mâncare, Orban i-a cântat repede o melodie de dragoste, impresionând asistenţa. Seara a continuat cu tenis de masă, biliard şi jocuri de cărţi, iar pe la 12 noaptea, Orban s-a pregătit nu de culcare, ci de plecare: "Va crede nevastă-mea că am dormit cu studentele dacă rămân aici peste noapte, şi oricum nu sunt simpatic când dorm".

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite