Lucian Bute a vizitat Palatul Parlamentului: „În noul contract am o clauză: trebuie să mă bat în România“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campionul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, a vizitat, miercuri la prânz, Palatul Parlamentului, unde s-a întâlnit cu preşedinta Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase.

„În primul rând, doresc să mulţumesc Senatului pentru invitaţie, am venit aici din respect pentru dumneavoastră. Sper ca, pe viitor, meciurile mele să fie transmise în România, pentru că românii doresc să mă vadă“, şi-a început Bute discursul.

VIDEO/ Vezi aici meciul complet dintre campionul gălăţean Lucian Bute şi americanul Brinkley. Desfăşurarea ostilităţilor repriză cu repriză

Lucian a vorbit şi despre noul contract semnat cu un post de televiziune din străinătate, dar şi despre unele clauze puse în acesta. „În noul contract semnat am pus o clauză conform căreia va trebui ca un meci al meu să se desfăşoare în România. Probabil la Bucureşti, dar pentru mine nu contează oraşul“, a încheiat „Mister KO“.

image

Fotograf: Marian Vilău

„Eu, ca femeie, m-am trezit la ora 5.00 dimineaţa, pentru a-l vedea pe Bute. Îmi dau seama cum au reacţionat ceilalţi. Ar fi un vis împlinit al românilor dacă Lucian ar boxa în România. Televiziunea Română trebuie să transmită meciurile lui Bute, a spus Roberta Anastase.

Lucian Bute a primit, din partea Robertei Anastase, „Placheta Camerei Deputaţilor“, în semn de respect pentru succesele obţinute de-a lungul carierei. „Mister KO“ a fost însoţit, la Palatul Parlamentului, de către Rudel Obreja.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite